Jump to content

Muad'Dib

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

12 Good

Güncel Profil Ziyaretleri

520 profil görüntüleme
  1. Muad'Dib

    Hobiye Giriş

    Yavru ve yetişkin bearded dragonlar için teraryum kurulumunu YouTube Sürüngen Dostları kanalında bulabilirsiniz.Ayrıca tekrar eklemek isterim ki arkadaşların da dediği gibi yem çeşidinizi arttırmanız gereklidir.
  2. Muad'Dib

    Merhabalar

    Hoş geldin Thors un oğlu
  3. Muad'Dib

    Beard Dragon Acil Yardim

    Farklı yem çeşitleri deneyebilirsiniz.
  4. Muad'Dib

    Leopard Gecko Dışkı

    İdrar
  5. Muad'Dib

    Lobster Bakımı Yardım

    Bir haftadan uzun diye tahmin ediyorum kendin gözlemyip tecrübe edersin zaten.
  6. Muad'Dib

    Lobster Bakımı Yardım

    İnternette var ama hırdavatçılarda daha ucuza temin edebilirsin.1 kg seni yeterince götürür.Ben 15 TL'ye aldım geçenlerde araştırsan daha ucuza bulabilirsin
  7. Muad'Dib

    Lobster Bakımı Yardım

    Ben gres yağı kullanıyorum bi kaç denemeden sonra tevbe ediyorlar.Boyuna saklama kabı idealdir ve kullanışlı 20lt içinde rahat 200 250 tane bakabilirsin.yavrular için yinede tedbir alayım diyorsan delik yerine tel sineklik kullanırsan gayet yeterlidir.Sadece kenarlara gress sürsen de yeterli olur.
  8. Muad'Dib

    Tartara Yakalama

    Bulundukları yerin içine küçük kapaklı bir kap koy genelde viyollerin içinde oldukları için viyolü tartaraların kabın içine girecekleri şekilde salla veya sars içine düşeceklerdir.Sonra ağzını kapat ve kabı al.kaçırmamaya dikkat et
  9. Muad'Dib

    Bu Markayı Biliyormusunuz Güvenilirmi, Petcalvit

    Canlı yem olarak tartara kullanıyorum iyi de yapışıyor sakallı ejderime kullanıyorum.Bu arada 15 16 gün oldu bir sorun görmedim yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılar..
  10. Muad'Dib

    Bu Markayı Biliyormusunuz Güvenilirmi, Petcalvit

    Aslında ben de 4 ay gibi bir süre içersinde kullanma düşüncesindeyim.Üründen memnun kalmamanızın nedenini paylaşabilir misiniz?
  11. Muad'Dib

    Bu Markayı Biliyormusunuz Güvenilirmi, Petcalvit

    2021 in 5. Ayında son kullanma tarihlerinin dolduğu yazılı zaten altı ay falan götürse iyi ve yeterlidir.Yine de satıcıyla iletişime geçmeniz daha doğru olacaktır.Instagram hesapları mevcut.
  12. Muad'Dib

    Bu Markayı Biliyormusunuz Güvenilirmi, Petcalvit

    Ben kullanıyorum güzel ve uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum.d3lüyü de unutma :). üçlü set olarak alırsan daha uygun.Üzerinde raf ömrü üretim tarihinden itibaren 36 ay diye belirtiliyor.
  13. Muad'Dib

    İlla D3 Lü Kasiyum Gereklimi

    En az 6 ay falandır tabii alacağın ürüne göre değişir açıklamalara falan bak veya satıcıya sorarsan yardımcı olur.Bu arada leopardlarda d3lü ağırlıklı kullanmalısınız.
  14. Muad'Dib

    İlla D3 Lü Kasiyum Gereklimi

    Kısacası benim ve arkadaşın da belirttiği gibi d3lü ağırlıklı olacak şekilde leopard geckolar için d3lü d3suz ve Multivitamin şart.Kaldı ki hayvanın sağlıklı bir yaşam sürmesi için diğer konulardada titiz olmanız gerekli.
  15. Muad'Dib

    İlla D3 Lü Kasiyum Gereklimi

    Bildiğim kadarıyla çoğu gecko türlerinde (crested,leopard, gargoyle) gececil olduğu için d3lü kalsiyum gerekli diğer gündüz türü sürüngenlerde uvb(uvb d3 sentezini sağlıyor) kullanıldığı için d3lü haftada bir kez ve ağırlıklı olarak d3suz kullanımı uygun(her yemlemede kalsiyum takviyesi yapılmalı).Multivitamin ise haftada bir veya iki haftada bir verilmeli diye biliyorum.Açıkcası kalsiyum şart.Ben de hobide yeniyim eğer yanlışım varsa daha tecrübeli arkadaşlar düzeltirlerse ne mutlu.Bu arada besleyeceginiz canlıyı belirtmeniz alacağınız cevaplar için daha sağlıklı olur.Forumda çoğu konu hakkında yeterli bilgi paylaşımı olduğunu düşünüyorum yeterli değilse,bulamadıysanız başlık açabilir tecrübeli arkadaşlara danışabilirsiniz aynı zamanda yabancı kaynaklardan faydalanabilirsiniz.Saygılar..

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.


5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

×