Jump to content

Mertreptula

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    1

Mertreptula kullanıcısının paylaşımları

  1. Mertreptula

    Leopard Gecko Besleme Tavsiye

    22 gram bir dişi leopard geckom var besiliye çekmek istiyorum sezona kadar besleme türüm nasıl ve ne çeşit olmalı fikir verebilirmisiniz ?
  2. Sunglow bell dişi ve mack snow het bell erkek canlımdan alacağım yavrular sağlıklı ve düzgün olurmu araştırmalarımda aynı albino genleri taşıyan canlıların üretilmemesini yazmışlar.Fakat çaprazlama ve genlere çok hakim olmadığımdan size soruyorum sağlıklı olurlarmı ?
  3. Mertreptula

    Bu Eşleşmeden Sağlıklı Yavru Alınır Mı ? (Leopard Gecko)

    Pardon orayı yanlış yazmışım farklı dicektim , morphmarket sitesinde çaprazladığımda çıkan yavrularda farkli albino genleri taşıdığı bilgisi çıktı o yüzden emin olmak istedim biraz daha detaylı olarak bu eşleşmeden sağlıklı ve nasıl yavrular alabilceğimi açıklarmısınız ne kadar araştırsamda bulamadım ?
  4. Mertreptula

    Morph Çaprazlama

    Sunglow bell ve MS het bell canlım var çaprazlamasını nasıl yaparım nereden öğrenirim araştırabilirim bilen varmıdır ? Bir de sunglow ve snow aynı genlermidir pek bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim .
  5. Mertreptula

    Leopard Gecko Uygunluk

    Merhaba hangi morph geckoları çiftleştirmek uygun olmaz ve çıkaracığı sonuçlar ne olur ?
  6. Mertreptula

    Leopard Gecko Uygunluk

    İki bell geni taşıyanı çiftleştirmekte bir sorun yok o zaman değilmi ? birde morphları çıkıcak ihtimalleri nasıl öğrenebilirim nerden araştırabilirim ?
  7. Mertreptula

    Leopard Gecko Çift Seçimi

    Arkadaşlar daha önce gecko besledim fakat morph bilgim sınırlı bi çift önümüzdeki sezona gecko almak istiyorum fakat yanlış bir çift almakda istemiyorum uyumlu morph olup olmamasını nasıl anlarım veya tavsiye etceğiniz varsa yazar mısınız ??
  8. Mertreptula

    Leopard Gecko Çaprazlama

    Arkadaşlar örneğin iki tane morphunu bildiğim canlı var bell albino ve super hypo tangerine diyelim bu çaprazlamalar nasıl oluyor nerden öğrenebilirim yardımcı olabilir misiniz ?
  9. Mertreptula

    Leopard Gecko Çaprazlama

    Dediklerinizde haklısınız benim asıl sorduğum soru bu çaprazlamayı neye göre nasıl yapıyoruz bu hesabı bunu merak ediyorum
  10. Mertreptula

    Leopard Gecko Çaprazlama

    Ben böyle bi çiftleştirme yapmıcam zaten örnek verdim sadece çaprazlama nasıl yapılıyor doğru çiftleştirme nasıl olur öğrenmek istiyorum.
  11. Mertreptula

    Kuluçka Makinası

    ısıtıcı pad kullanılmış orada.
  12. Mertreptula

    Kuluçka Makinası

    Kuluçka makinamda termostata bağlı ısıtıcı ampul veya karbon ısıtıcı film önerirmisiniz daha önce deneyen tecrübe eden varsa paylaşabilirmi ?
  13. Mertreptula

    Kuluçka Makinası

    Isıtıcı pedler çok pahalı olmuş karbon ısıtıcı film düşünüyorum fakat az ısıttığı yönünde bilgiler var ne kadarlık almalıyım deneyimledinizmi siz daha önce ?
  14. Mertreptula

    Kuluçka Makinası Yapım

    Merhaba arkadaşlar önümüzdeki sezon üretim yapmayı düşünüyorum.Erkenden kuluçka makinamı edinmeyi düşündüm.Elimde ardunio ve elektronik malzemeler var basit ve işe yarar şekilde bu makinayı nasıl yapabilirim.Ayrıca ısıtma konusunda ısıtıcı rezistans vb yerine derecesine göre ısı veren lambalar kullanmak doğru olurmu bana bu konuda yol gösterip gerekli şeyler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
  15. Mertreptula

    Kuluçka Makinası Yapım

    Tek canlım var ilk kez çiftleştiricem
  16. Mertreptula

    Kuluçka Makinası Yapım

    5 w lık ısıtıcı ped bu iş için yeterli olurmu alanı küçük tutmayı düşünüyorum
  17. Mertreptula

    Kalsiyum Ve Vitamin Konusunda Yardımcı Olur Musunuz?

    Pet calvit d3 lü ve d3 süzünü kullanıyorum.Tek sorunu yeme çok yapışmıyor.Canlımın sağlığıda gayet yerinde ilk aldığımdan beri bu ürünü kullanıyorum.

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.


5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

×