Jump to content

drgorkem3535

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

2 Neutral

Güncel Profil Ziyaretleri

274 profil görüntüleme
  1. drgorkem3535

    Ülkeler

    Bu hobinin en ileride gelen ülkeleri nelerdir ? Gerek üretici sayısından ötürü canlının fiyat uygunluğu gerek çeşitlilik.
  2. drgorkem3535

    Yavru Crested Beslenmesi

    ortalama bir yavru crested ( ne çok obur ne de iştahsız ) günde yaklaşık 0.5-1.5 cm boylarında değişen dubia yavrularından kaç tane vermem gerekir ? canlıya sahip değilim ama sahip olmadan önce belli bi miktar canlı yem alıcam da .
  3. drgorkem3535

    Tommy06

    Merhabalar bu kişiden daha önce kargo aracılığıyla alışveriş yapmış olan var mıdır ? Referans sorguluyorum
  4. drgorkem3535

    Sadece Emin Olmak Istiyorum

    herkese merhabalar sadece emin adımlarla ilerlemek için soruyorum görüntü itibariyle bir hata yapmış mıyım ? Un kurdu yataklığını yulaf-yulaf unu , tam buğday unu , mısır unu ve halihazır gelen yataklıkla karıştırdım. Dubialar tahmin ettiğimden çok küçük geldiler muhtemelen doğalı çok olmadı o yüzden uzunlamasına hacimce daha büyük olan kutuya koymak istemedim alan genişliğinden dolayı sıkıntılar oluşmasın diye ve köpek maması verdim. Her iki canlı yeme de ilk gün için havuç ekledim. Bu dubiaları yaklaşık ne kadar süre sonra büyük kaba aktarmalıyım sizce uzunlamasına olan ?
  5. drgorkem3535

    Yasallık Ve Baskın

    şöyle bi olay geldi aklıma ve korkutucu umarım böyle bir takip yoktur , sürüngen besin sayfalarından canlı yem sayfalarından yapılan alışverişlere göre İP adres takibi ve buna bağlı baskın bu çok korkutucu bi ihtimal ne yaparsan yap kaçma şansın yok
  6. drgorkem3535

    Yasallık Ve Baskın

    ne kesat iş ya gidip petandzoo dan fat taile 1500 lira vermek de üzücü çok yüksek bi sayı yarısından fazlası yasallık belgesi için
  7. drgorkem3535

    Yasallık Ve Baskın

    herhangi bi yerde satışını yapmaya çalışmasam , sosyal medyada paylaşmasam sadece yakın çevrem beslediğimi bilse yakalnma riskim sıfıra yaklaşır mı
  8. drgorkem3535

    Yasallık Ve Baskın

    Merhabalar , sadece 1 çift crested gecko , leopard gecko gibi diğer türlere nazaran masum olup yasal olmayan türleri besleyip de baskın yiyen oldu mu hiç duydunuz mu ?
  9. drgorkem3535

    Tür Seçmeme Yardım Edin

    ben yakın zamanda iletişim kurdum fire skinkleri mevcut ama tak aksine agama agama kalmamış
  10. drgorkem3535

    Mikro Besinler Ve Leopard Gecko

    Leopard geckolarda normal böcek diyetinin yanında vitamin mineral desteği nasıl olmalıdır ?
  11. drgorkem3535

    Iguana Bakım

    İguana bakmaktaki olumsuz ya da bir nebze zor sayılabilicek durumlar nelerdir ? Diğer kertenkele türlerine göre zorluğu nedir ?
  12. drgorkem3535

    Böceğin Türü Konusunda Yardım Lazım

    Myrmeleontidae sınıfından olan karınca aslanı olarak bilinen tür olabilir mi sadece tahmin
  13. Herkese iyi akşamlar diliyorum gruba ve hobiye yeniyim bir sorum olucak title a yazdığım 2 tür gibi beslenmesinde böğürtlen ve gül yaprağı önerilen türlerde alternatif olarak daha farklı bi besin kaynağı var mıdır ? Dut yaprağı tüketebilirler mi çevremde fazlasıyla dut ağacı var . Böğürtlen ve gül yaprağını nereden gündelik olarak en uygun şekilde elde edebileceğim konusunda fikrim yok fikirleriniz nelerdir ?

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.


5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

×