eyüp tarkan 41 Posted December 8, 2020 herkese merhaba yarın yavru bir corn snake sahipleneceğim sadece aklıma takılan küçük sorular var onun dışında herşeyi biliyorum. 1. soru:yavru corn için hindistan cevizi torfu almıştım ama izlediğim corn ile ilgili videolarda yavru cornalrda havlu kağıt kullanılması gerekiyormuş sadece bu doğru mu? 2. si canlıyı eve götürdükten sonra paketini açıp direk terrariuma koymam gerekiyor kendisi çıkmasını beklemem gerekiyor ardından 2-3 günlüğüne yalnız bırakmam gerekiyor stresini atsın diye ondan sonra açsa beslemem gerekiyor değil mi ? yanlışsa lütfen düzeltin.3. sorum eğer 1. soru yanlış ise nemlendirme yaparken torfa sıkmam gerekiyor mu ? 4. soru aldığım torfu terrariuma koymadan önce yıkamam gerekiyor mu ? 1. soru doğru ise 3 ve 4. soruları cevaplamanıza gerek yok. cevaplarınızı bekliyorum üstadlar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prof.Dr.Reptile 208 Posted December 8, 2020 eyüp tarkan, 15 dakika önce yazdı: herkese merhaba yarın yavru bir corn snake sahipleneceğim sadece aklıma takılan küçük sorular var onun dışında herşeyi biliyorum. 1. soru:yavru corn için hindistan cevizi torfu almıştım ama izlediğim corn ile ilgili videolarda yavru cornalrda havlu kağıt kullanılması gerekiyormuş sadece bu doğru mu? 2. si canlıyı eve götürdükten sonra paketini açıp direk terrariuma koymam gerekiyor kendisi çıkmasını beklemem gerekiyor ardından 2-3 günlüğüne yalnız bırakmam gerekiyor stresini atsın diye ondan sonra açsa beslemem gerekiyor değil mi ? yanlışsa lütfen düzeltin.3. sorum eğer 1. soru yanlış ise nemlendirme yaparken torfa sıkmam gerekiyor mu ? 4. soru aldığım torfu terrariuma koymadan önce yıkamam gerekiyor mu ? 1. soru doğru ise 3 ve 4. soruları cevaplamanıza gerek yok. cevaplarınızı bekliyorum üstadlar Bunlara bakabilirsiniz taban malzemesi için son attığımda yazıyor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eyüp tarkan 41 Posted December 8, 2020 sorularım planlady tarafından cevaplanmıştır okuyan herkes iyi hobiler diliyorum Quote Share this post Link to post Share on other sites
eyüp tarkan 41 Posted December 8, 2020 eyüp tarkan, 18 dakika önce yazdı: herkese merhaba yarın yavru bir corn snake sahipleneceğim sadece aklıma takılan küçük sorular var onun dışında herşeyi biliyorum. 1. soru:yavru corn için hindistan cevizi torfu almıştım ama izlediğim corn ile ilgili videolarda yavru cornalrda havlu kağıt kullanılması gerekiyormuş sadece bu doğru mu? 2. si canlıyı eve götürdükten sonra paketini açıp direk terrariuma koymam gerekiyor kendisi çıkmasını beklemem gerekiyor ardından 2-3 günlüğüne yalnız bırakmam gerekiyor stresini atsın diye ondan sonra açsa beslemem gerekiyor değil mi ? yanlışsa lütfen düzeltin.3. sorum eğer 1. soru yanlış ise nemlendirme yaparken torfa sıkmam gerekiyor mu ? 4. soru aldığım torfu terrariuma koymadan önce yıkamam gerekiyor mu ? 1. soru doğru ise 3 ve 4. soruları cevaplamanıza gerek yok. cevaplarınızı bekliyorum üstadlar cevabınız için teşekkür ederim iyi hobiler Quote Share this post Link to post Share on other sites