Repdeno 9 Posted December 17, 2020 Selam iyi hobiler. Dün akşam kendi ellerimle yuvasına koyup kapağını kapattığım corn snake imi bulamıyorum sizce nerelerde olabilir veya nasıl bulabilirim bir tuzak gibi bir şey anlatabilir misiniz bir de kaçtığı gece köpeğim de odadaydı fakat ağzının içine ve çevresine baktım herhangi bir kan gibi bir şey yoktu sizce nasıl bulabilirim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karayels 161 Posted December 17, 2020 taban malzemesini kazmayı ve içine girmeyi severler Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted December 17, 2020 Repdeno, 3 saat önce yazdı: Selam iyi hobiler. Dün akşam kendi ellerimle yuvasına koyup kapağını kapattığım corn snake imi bulamıyorum sizce nerelerde olabilir veya nasıl bulabilirim bir tuzak gibi bir şey anlatabilir misiniz bir de kaçtığı gece köpeğim de odadaydı fakat ağzının içine ve çevresine baktım herhangi bir kan gibi bir şey yoktu sizce nasıl bulabilirim Odandaki tüm eşyaların içine bak. Yatağı kanepeyi veya dolabı sürükleme. Arkasında ise ezersin. Her odabın kapısının önüne 1 karış un ser. Bi odadan diğerine geçerse anlarsın. Beklemekten başka yapacak bi şeyin yok Quote Share this post Link to post Share on other sites
XPlot 380 Posted December 17, 2020 Pet şişenin içine fare koyabilirsin acıkınca onu yemeye çalışacaktır. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Repdeno 9 Posted December 17, 2020 Yerlere bant yapıştırdım 1 saat sonra salak gibi beni kurtar dercesine bakıyordu bana bantın üstünde serseri neyse teşekkür ederim yardımlarınız için 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites