Jump to content
Kaktüs

Acil Yardım!

Recommended Posts

Yardımınıza ihtiyacım var bugün kargodan tarantula aldım ve death curl pozisyonunda olduğunu farkettim videoda çok hafif bir hareket var gibi geldi bana sizce hareket varmı

Tarantula yoğun bakıma aldım bi sos kabına peçete koydum ve ıslattım sonra kabı sıcak bir yere(ısıtıcının yanına) koydum

Başka yapmam gerekenler varmı yardım ederseniz sevinirim

• Sad 1

ben tarantula beslemedim ama sizden öncede bir çok böyle vakalar vardı genelde bilen kişilerin dedikleri şeyleri yapmışsın gibi gözüküyor zaten ayrıyaten karanlık bir ortamda bırakmanı öneririm.

• Thanks 1

Pek yapacak bişey yok kışın malum hava soğuk canlılar dayanamıyor karanlık sıcak biryere götür çok kurcalama canlıyı sadece kontrol et 

• Thanks 1

Kaktüs, Bir saat önce yazdı:

Yardımınıza ihtiyacım var bugün kargodan tarantula aldım ve death curl pozisyonunda olduğunu farkettim videoda çok hafif bir hareket var gibi geldi bana sizce hareket varmı

Tarantula yoğun bakıma aldım bi sos kabına peçete koydum ve ıslattım sonra kabı sıcak bir yere(ısıtıcının yanına) koydum

Başka yapmam gerekenler varmı yardım ederseniz sevinirim

Geçmiş olsun bu havalarda almak mantıklı değil başka birşey yapmanıza gerek yok düzelmesi zaman alır umarım düzelir gelişmeleri bizimle paylaşın 

• Like 1

Salamander, 10 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun bu havalarda almak mantıklı değil başka birşey yapmanıza gerek yok düzelmesi zaman alır umarım düzelir gelişmeleri bizimle paylaşın 

Düzelmesi ne kadar sürer sizce 

Yaklaşık 6 saattir canlım sıcak ve karanlık bir yoğun bakımda kontrol amaçlı kapağını açtım ve ışığa raeksiyon olarak diye düşünüyorum bir ayağını çok az oynattı ilerleyen zamanlardaki durumlarını burada paylaşacağım

• Like 3

Kaktüs, 4 saat önce yazdı:

Canlıyı takip edin bizimle paylaşın süresi belli olmaz 1 ayda sürebilir umarım düzelir.

Kaktüs, 5 saat önce yazdı:

Merhabalar ben de böyle bir durum yasadiydim size yaptiklariniz dışında bir önerim daha var canlınız yazdığınız gibi ışığa reaksiyon veriyor ise 1 hafta içinde geçicektir merak etmeyin durumu daha kötüye giderse tarantulayı ters çevirip kürdan veya şırınga ile ağzına su verebilirsiniz benim canım çok daha kötüydü ışığa reaksiyon bile veremiyordu ağzına su vermek canlıya baya kondisyon kazandırdıydı ve altındaki peceteyi 3-5 günde bir değiştirmenizi öneriyorum ortam çok nemli olduğu için birde tarantula dişkiladiginda bakteri veya küf üretebilir peçete tekrar geçmiş olsun umarım iyileşir gelişmeleri bizimle paylaşırsınız 

Salamander, Bir saat önce yazdı:

Canlıyı takip edin bizimle paylaşın süresi belli olmaz 1 ayda sürebilir umarım düzelir.

Ek olarak endişelenme gerek yok senin canlının durumu iyi görünüyor benim canım bile 1 haftada iyileştiyse seninkinin daha erken bile kurtulabilecegini söyleyebilirim ama en garantisi canlınin yürüdüğünü görene kadar ilk yardım kabında bekletmendir 

Egedogantemur, Bir saat önce yazdı:

Ek olarak endişelenme gerek yok senin canlının durumu iyi görünüyor benim canım bile 1 haftada iyileştiyse seninkinin daha erken bile kurtulabilecegini söyleyebilirim ama en garantisi canlınin yürüdüğünü görene kadar ilk yardım kabında bekletmendir 

Canlım tamamen hareketsiz durumda ama.bahsettiğim hareket o kadar küçük bi hareket ki belki hareket etmemiş bana öyle gelmiş bile olabilir

Yarın tekrar kontrol edicem hareket yoksa şırıngayla su damlatıcam

Kaktüs, 20.01.2021 - 21:28 yazdı:

Canlım tamamen hareketsiz durumda ama.bahsettiğim hareket o kadar küçük bi hareket ki belki hareket etmemiş bana öyle gelmiş bile olabilir

Yarın tekrar kontrol edicem hareket yoksa şırıngayla su damlatıcam

Noldu merak ettim öyle konulara bakarken kurtuldumu hayvancagız, insallah kurtulmustur.

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.