FutureMarker905 32 Posted February 12 son zamanlarda forum çok sessiz bi derdiniz sıkıntınız varsa bu konuda çözelim arkadaşlar Share this post Link to post Share on other sites
kağan.karacoroglu 55 Posted February 12 Yoooo😂 kendi adıma konuşacak olursam ben sürekli aktifim Share this post Link to post Share on other sites
TheBoss 185 Posted February 12 FutureMarker905, 3 saat önce yazdı: son zamanlarda forum çok sessiz bi derdiniz sıkıntınız varsa bu konuda çözelim arkadaşlar Son zamanlarda ( yaklaşık birkaç aydır ) kayda değer oturup konuşmaya tartışmaya değer neredeyse hiçbir konu açılmıyor hep eski konuların devamı niteliğinde, aynı sorunu kaç kişi yaşamış kaç kişiye yardımcı olunmuş ama o konuları okumak yerine buraya aynı şeylerle ilgili konu açmayı tercih ediyorlar bu sebepten ötürü tahminimce çoğu kişi benim gibi konuşmaya değer birşey görmüyor tek temennim bu durumun devam etmemesi 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
akudra 93 Posted February 12 FutureMarker905, 3 saat önce yazdı: son zamanlarda forum çok sessiz bi derdiniz sıkıntınız varsa bu konuda çözelim arkadaşlar ses Share this post Link to post Share on other sites
Erastes 81 Posted February 12 Benim kendime göre düşüncem.. soğuk kış aylarını yaşadığımız şu günlerde çoğu canlı türleri ya çiftleşti ya kuş uykusuna yattı ya kabuğuna çekildi haliyle hobici arkadaşlarda pek aksiyon kalmadı gibi Share this post Link to post Share on other sites
akudra 93 Posted February 12 ara ara oluyor böyle dönemler canlandı mı tam canlanıyor yalnız forum Share this post Link to post Share on other sites
Tarık Kuran 41 Posted February 12 Ben sebebini tecrübeli hobicilerin hobiyi bırakmasına bağlıyorum durumu , Allah'a şükür bir derdim yok sizi sormalı 5 Share this post Link to post Share on other sites