Tarık Kuran 41 Posted February 14 İyi akşamlar elimde büyük boy japon balıkları var ve bu balıkları suni dölleme ile artırmak istiyorum tecrübeli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler. Share this post Link to post Share on other sites
FutureMarker905 32 Posted February 15 suni dölleme bilmem ama doğal olarak hamile kalmalara karşı dikkatli ol. Senin haberin olmadan yavrular çıkar ve diğer balıklar onları yer. Share this post Link to post Share on other sites
yahiayavuz 70 Posted February 15 İyi akşamlar elimde büyük boy japon balıkları var ve bu balıkları suni dölleme ile artırmak istiyorum tecrübeli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.Suni dölleme dediğiniz şey sağma mı? LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 15 Tarık Kuran, 17 saat önce yazdı: İyi akşamlar elimde büyük boy japon balıkları var ve bu balıkları suni dölleme ile artırmak istiyorum tecrübeli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler. Evet evet bu benim alanım fotosu varsa yardım edebilirim Share this post Link to post Share on other sites
arachno.philia 226 Posted February 15 FutureMarker905, 11 saat önce yazdı: suni dölleme bilmem ama doğal olarak hamile kalmalara karşı dikkatli ol. Senin haberin olmadan yavrular çıkar ve diğer balıklar onları yer. Konuya hakim değilsek lütfen bilgi kirliliği ve mesaj kalabalığı yaratmayalım. 4 Share this post Link to post Share on other sites
yahiayavuz 70 Posted February 15 suni dölleme bilmem ama doğal olarak hamile kalmalara karşı dikkatli ol. Senin haberin olmadan yavrular çıkar ve diğer balıklar onları yer.Böyle bir şey mümkün değil maalesef. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 16 yahiayavuz, 7 saat önce yazdı: Böyle bir şey mümkün değil maalesef. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Koilerde ilk baharda mümkün Share this post Link to post Share on other sites
Tarık Kuran 41 Posted February 16 @gecktuğkan abi nereden iletişim kurabiliriz ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 16 Özleden yazarsan tel numaramı atabilirim Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 16 Tarık Kuran, 3 saat önce yazdı: Tamamdır abi Msj atım ordan bana ulaşabilirsiniz Share this post Link to post Share on other sites