Jump to content
tunecchi

Mali Adlı Arkadaşla Olan Alış Verişim

Recommended Posts

öncelikle merhaba arkadaşlar mali adlı arkadaşla bir alış veriş gerçekleştirdim 200 adet un kurdunu 5 tl ye satıyor herkes görmüştür zaten neyse bende aldım arkadaşa OKADAR MIKRO OLMASI GEREKTIGINI L3 BIR TARANTULAM OLDUGUNU EN AZ 10 kere soylememe ragmen gonderdıgı un kurtları hem kocaman ve 5 TL LİK URUN ALDIM 25 TL !! KARGO PARASIDA GELDİ 5 TL  LİK KURT 30 tl oldu ve aldıgım kurtların max 5 6 tanesi aradıgım boyutta aldıgım urunde heba oldu zaten paketlemeyi de resimle göstereceğim almadan önce bir daha düşünün derim .

ÖNERİM bilmediğiniz ve güvenilir olmayan kişilerden almayın ayıp olmasın diye kargoyu aldım ama cidden ayıp kargo parasını geçtim gönderdiği boyut hiç bir işime yaramıcak ve onu defalarca kez uyardım bana ''kardeşim bir şeyi soyleyınce anlıyorum 10 kere demene gerek yok benımde metalikam var dedi'' 

!!! Ankara Canlı yemden almanızı öneririm 

WhatsApp Image 2021-03-02 at 14.33.23 (4).jpeg

WhatsApp Image 2021-03-02 at 14.33.23 (3).jpeg

WhatsApp Image 2021-03-02 at 14.33.23 (2).jpeg

WhatsApp Image 2021-03-02 at 14.33.23 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-03-02 at 14.33.23.jpeg

Edited by tunecchi
resimleri unuttum
  • Like 2
  • Thanks 1

Aynı kişiyle bende sorun yaşadım, dediğin gibi aynı şeyleri söyleme felan diyordu, soranlara kargo maks 10-15tl tutar diyordu birde. Bana da satmıyorum sana git başkasından al yazdı ve küfür etti. Mali nin açtığı ilanın altına atmıştım yazdıklarının görselini. Birde beni karalamaya çalışmış, izin almadan telefon numaramı paylaşmış. Üstelik benden terbiyesiz, yalancı diye bahsetmiş, halbuki ben abi diyerek hitap ediyordum, herhangi bir terbiyesizlik ve yalancılık yapmadım, yaptıysam kanıtlasın. Kendisi hem küfür ederek terbiyesizlik yapıyor, hemde 400 tane un kurdu almak istememe rağmen 200 un kurdu için boş yaptı yazıyor. Kendisi hem yalancı hem terbiyesiz hem de sahtekar birisidir. İyiki de satın almamışım, sizde kötü bir tecrübe yaşamışsınız. Giden 30tl olsun, bence önemli değil, artık daha dikkatli olursunuz umarım, bu da bize ders olsun. Bende Ankara canlı yem den alacağım. @mali@mali adlı şahıstan alışveriş yapacaklar arkadaşlar iki kere düşünmeli, malum dolandırıcılar çoğaldı. 

• Like 1

Bizim forumda önceliğimiz burdaki ortamdan bir kaç hoş muhabbet selam sabahtan ve iyi niyetimizden dolayı hem karşı taraf kazansın hem dostluk kazansın diye alışverişe giriyoruz ama bu böyle su istimal edildiği ve referans alınmadığı sürece böyle üzücü olaylar yaşanıp gündem oluyor.. valla bende online yem sitelerinden alışveriş yapıyorum artık en son ankaracanlıyem den 100 adet mikro un kurdu aldım illaki içlerinden 15 20 tanesi biraz büyük çıktı ama genel olarak ideal boydalardı büyükleride pupa için başka bi kaba ayırdım sorun yok şimdilik.. 

• Like 1

Erastes, 1 dakika önce yazdı:

Bizim forumda önceliğimiz burdaki ortamdan bir kaç hoş muhabbet selam sabahtan ve iyi niyetimizden dolayı hem karşı taraf kazansın hem dostluk kazansın diye alışverişe giriyoruz ama bu böyle su istimal edildiği ve referans alınmadığı sürece böyle üzücü olaylar yaşanıp gündem oluyor.. valla bende online yem sitelerinden alışveriş yapıyorum artık en son ankaracanlıyem den 100 adet mikro un kurdu aldım illaki içlerinden 15 20 tanesi biraz büyük çıktı ama genel olarak ideal boydalardı büyükleride pupa için başka bi kaba ayırdım sorun yok şimdilik.. 

Icinde 15 tane uygun boyutta yokki keske olsa :(

tunecchi, 10 dakika önce yazdı:

Icinde 15 tane uygun boyutta yokki keske olsa :(

Şimdilik idare ediver, zaten canlın l3 gp, haftada bir bile yemiyebilir. Şuanlık idare et, hatta büyük olan kurtları ikiye bölüp hala hareket ediyorken verirsen yiyebilir. Ben l2 rosea ma öyle yapıp vermiştim, ikiye böldüm hareket eden kısmını verdim yedi, ama hareket etmezse yemiyebilir. Birde kesin yiyeceğini tahmin ettiğin zamanlarda bölüp ver yoksa yemezse un kurdu boşa gider. Ama şuanlık küçükleri ver. Yaşadığın kötü tecrübe için de üzgünüm. 

Fiyatı çok pahalı.

Ürün istendiği gibi değil.

Kargo anlaşması yok.

Satış sonrası sorumluluk kabul etme durumu ve üslubu yok.

bunların hepsini yerine getiren. 12tl kargo gönderip. İstenen şekilde hatta burdaki saticinin yaklasik 2 kati kadar daha fazla ayni paraya yem gönderen. Ve kargoda sorumluluk kabul edip. Telafi yapan yemciler var. Onları tercih edin

• Like 5
  • Thanks 1

yanlış anlaşılmasan herhangi birini suçlamak ve ya savunmak için yazmıyorum kargo konusunda alıcı ödemeli diye anlaştıysanız ve size kesin şu miktar tutar diye bir şey demediyse bu konuda onu suçlamak biraz yanlış olur 

EvaGeckos, 5 dakika önce yazdı:

Fiyatı çok pahalı.

Ürün istendiği gibi değil.

Kargo anlaşması yok.

Satış sonrası sorumluluk kabul etme durumu ve üslubu yok.

bunların hepsini yerine getiren. 12tl kargo gönderip. İstenen şekilde hatta burdaki saticinin yaklasik 2 kati kadar daha fazla ayni paraya yem gönderen. Ve kargoda sorumluluk kabul edip. Telafi yapan yemciler var. Onları tercih edin

isim verirmisiniz dediğiniz yemcinin

Yetkin, 1 dakika önce yazdı:

yanlış anlaşılmasan herhangi birini suçlamak ve ya savunmak için yazmıyorum kargo konusunda alıcı ödemeli diye anlaştıysanız ve size kesin şu miktar tutar diye bir şey demediyse bu konuda onu suçlamak biraz yanlış olur 

10 kere küçük dedim mikro dedim sıkıntı kargodan zıyade o boşu boşuna aldım urunu 30 tl çöp oldu yanı bıldıgın canlıda aç kaldı şuan 1.5 aydır yemıyo aç olmasa sorun degıl ve o buyuklukte yem yıyecek canlımda yok 10 kere dememe ragmen anladım demesı bide ...

tunecchi, 1 saat önce yazdı:

10 kere küçük dedim mikro dedim sıkıntı kargodan zıyade o boşu boşuna aldım urunu 30 tl çöp oldu yanı bıldıgın canlıda aç kaldı şuan 1.5 aydır yemıyo aç olmasa sorun degıl ve o buyuklukte yem yıyecek canlımda yok 10 kere dememe ragmen anladım demesı bide ...

O konuda bir şey diyemem öyle anlaştıysanız öyle olması gerekirdi sadece kargo kısmı hakkındaydı dediğim

• Like 1

tunecchi, 7 saat önce yazdı:

metalika

Merhabalar özelden bir konu hakkında yazdım bakabilir misiniz 

Edited by Kerim34

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.