YushLeN1 102 Posted August 11, 2021 Arkadaşlar antalya çekirgeye 1cm lik dubialar gelmiş şuan satışta.50 adet alsam ne sürede 3 cm lik boyutlara ulaşırlar? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cockroach1 26 Posted August 11, 2021 5-6 ay içinde ulaşabilirler diye tahmin ediyorum emin değilim ama.:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Erastes 380 Posted August 11, 2021 Yavru bir dubiabın dediğiniz boylara yani yetişkinliğe ulaşması için ortalama 7-8 kabuk atması lazım.. ortam şartları besinler sıcaklık vs ne kadar iyi olursa süre o kadar kısalır.. yinede ortalama 4-5 ay diyelim.. dubia yetiştirmek büyütmek ve üretmek gerçekten sabır işi ben yaklaşık 5 ay önce 0.5 cm almıştım 30 tane şimdi en büyüğü bu kadar 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mssxr 69 Posted August 11, 2021 Erastes, 29 dakika önce yazdı: Yavru bir dubiabın dediğiniz boylara yani yetişkinliğe ulaşması için ortalama 7-8 kabuk atması lazım.. ortam şartları besinler sıcaklık vs ne kadar iyi olursa süre o kadar kısalır.. yinede ortalama 4-5 ay diyelim.. dubia yetiştirmek büyütmek ve üretmek gerçekten sabır işi ben yaklaşık 5 ay önce 0.5 cm almıştım 30 tane şimdi en büyüğü bu kadar Benimkiker 1 senede adult oldurlar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YushLeN1 102 Posted August 11, 2021 Erastes, 1 saat önce yazdı: Yavru bir dubiabın dediğiniz boylara yani yetişkinliğe ulaşması için ortalama 7-8 kabuk atması lazım.. ortam şartları besinler sıcaklık vs ne kadar iyi olursa süre o kadar kısalır.. yinede ortalama 4-5 ay diyelim.. dubia yetiştirmek büyütmek ve üretmek gerçekten sabır işi ben yaklaşık 5 ay önce 0.5 cm almıştım 30 tane şimdi en büyüğü bu kadar Hepsini yem edeyim o zaman bekleyemem ya Quote Share this post Link to post Share on other sites
ravenouscortex 116 Posted August 12, 2021 temmuz 2020de 100 adet dubia almıştım ocak ayına kadar 60 tanesini yem olarak kullandım ve o andan sonra geriye kalanlar üremeye başladılar. Şuanda baya düzene oturdu kolonim nereden baksan 300-400 tane olmuşlardır Quote Share this post Link to post Share on other sites
preplus41 27 Posted August 17, 2021 03/04/2021 tarihinde 100 adet almıstım 0.5 lik yavru şuan %80 i damızlık oldu yeni yeni diyebilirim. Quote Share this post Link to post Share on other sites