Jump to content
baranss67

Tarantula Canlı Yem

Recommended Posts

Ailemi tarantula almaya ikna ettim ama kesinlikle evde hamam böceği besleyemezsin diyorlar tarantula için evi istila etmeyecek canlı yem varmı 

Edited by baranss67

Erastes, 38 dakika önce yazdı:

Doğru bir bakım ve araştırma ile un kurdu veya dubia derim

Tarantula ya bi kaç çeşit yem olması gerek dimi yani bi çeşit olmaz

baranss67, 7 dakika önce yazdı:

Tarantula ya bi kaç çeşit yem olması gerek dimi yani bi çeşit olmaz

Çeşitlilik her zaman iyidir ve imkan varsa çeşit yapılmalı ama imkanlar kısıtlı ise çokta şart değil sonuçta bir gecko türü veya iguana beslemeyeceksin çünkü onlara sürekli aynı yemi verdiğinde sıkıntı olabiliyor tarantula da pek sıkıntı yaratmaz

kurtların hepsini besleyebilirsiniz evi sarma gibi bir durum çok olası değildir.

dubia,madagaskar vb. hamamböcekleri tropikal canlılardır arjantin vb. ülkelerin yağmur ormanlarında yaşıyorlar.Ülkemizdeki gibi lağımdan beslenip parazit yayama gibi bir durum söz konusu değil tabiricaizse onlar orada avakadolarını yudumluyor :) kaçmaları halinde büyük bir ihtimalle evinizde barınamazlar ama lobster ve tartara için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

kemal, 3 dakika önce yazdı:

kurtların hepsini besleyebilirsiniz evi sarma gibi bir durum çok olası değildir.

dubia,madagaskar vb. hamamböcekleri tropikal canlılardır arjantin vb. ülkelerin yağmur ormanlarında yaşıyorlar.Ülkemizdeki gibi lağımdan beslenip parazit yayama gibi bir durum söz konusu değil tabiricaizse onlar orada avakadolarını yudumluyor :) kaçmaları halinde büyük bir ihtimalle evinizde barınamazlar ama lobster ve tartara için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Teşekkürler 

• Like 1

shagydigy, 5 dakika önce yazdı:

un kurdu veya moria kurdu yanına dubia senin için daha iyi olur dubialar tırmanamaz o özelliği iyi ama çok yavaş büyüyorlar 

Teşekkürler 

Bende hobiye yeni başladım kardesim tavsiyem cok bahsetmeden üstü kapalı sekilde bahset ailene. Demek istediğim Mesela ben sling aldiğim tarantulamın disi olursa 10 kusur yila kadar yasayabileceğini, adult boya gelince el kadar olacağinı soylemedim. Söylesem muhtemelen almama izin vermezlerdi. Ayrica un kurtlarimin buyuyunce boceğe donustugunu soylemedim. Tari biraz buyuyunce bende hamam böceği alacağim ek yem olarak ama onlara söyleme gibi bi niyetim şuanlık yok 😂

• Like 1

CzrElektronik, 19 dakika önce yazdı:

Bende hobiye yeni başladım kardesim tavsiyem cok bahsetmeden üstü kapalı sekilde bahset ailene. Demek istediğim Mesela ben sling aldiğim tarantulamın disi olursa 10 kusur yila kadar yasayabileceğini, adult boya gelince el kadar olacağinı soylemedim. Söylesem muhtemelen almama izin vermezlerdi. Ayrica un kurtlarimin buyuyunce boceğe donustugunu soylemedim. Tari biraz buyuyunce bende hamam böceği alacağim ek yem olarak ama onlara söyleme gibi bi niyetim şuanlık yok 😂

Bakalım yapacaz artık bişeyler teşekkürler tavsiye için 

• Like 1

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.