Ramazann 1 Posted March 9, 2022 Leopard geckom bugün geldi yaklașık 1.5 gündür yoldaydı gelince teraryumuna koydum un kurdu vermeye çalıștım.ama yemedi d3lü vermeyi denedim ama yine yemedi stresli olmasından kaynaklı mıdır acaba Quote Share this post Link to post Share on other sites
seamansoul 646 Posted March 9, 2022 Merhaba, Bir kaç gün yememesi son derece normal. Yol stresi, yeni yaşam alanı vb. nedenlerle yem reddetmeleri alisilan bir davranış. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ramazann 1 Posted March 9, 2022 seamansoul, 3 dakika önce yazdı: Merhaba, Bir kaç gün yememesi son derece normal. Yol stresi, yeni yaşam alanı vb. nedenlerle yem reddetmeleri alisilan bir davranış. Anladım teșekkür ederim. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
yalp_92 1 Posted March 9, 2022 seamansoul, Bir saat önce yazdı: Merhaba, Bir kaç gün yememesi son derece normal. Yol stresi, yeni yaşam alanı vb. nedenlerle yem reddetmeleri alisilan bir davranış. Benimki de yemlikten yemiyo, önüne koyunca yeri geldiğinde teraryum içinde dubia kovalıyo. Önüne koymazsam mecbur yemlikten yemeye meğil eder mi ? Bunu yapmasını beklerken açlıktan zayıf düşürmek istemem canlıyı da. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jrsylar 2 Posted March 9, 2022 Canlıyı beslemek için 4 5 gün bekleyin. Canlı büyük ihtimalle strese girmiştir malum yol ve yeni yuva.. 4 5 günün ardından cımbızla yemi kaba bırakın yada uzatın bazıları kaba alışık olmadığı için kaptan yemeye bilir iyi hobiler.. Quote Share this post Link to post Share on other sites