Adem 2 Posted May 25, 2022 Şimdi arkadaşlar l5 iken aldığım tarantulam 3 kabuk attı ve ben bu zamana kadar un kurdu ile besledim, çokta sağlıklı ve dinç, şimdi de hâlâ yiyor yani bi sıkıntı yaşamadım ama yem değişikliği yapmam gerekiyor mu ne yapmam lazım bu saatten sonra izleyeceğim yol neler bana böyle detaylı anlatırsanız çok sevinirim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Erastes 380 Posted May 25, 2022 Yani tamamen bu senin kararına kalmış çeşitlilik her zaman iyidir ama hayatı boyunca sadece un kurduda verebilirsin sadece dubia veya tartarada verebilirsin yem seçme gibi bir durumları yok önüne düşen herşeyi yiyebilirler ve tek çeşit yem yiyiyor diyede bir sorun olmaz.. mesala ben bi hafta un kurdu bi hafta dubia bir hafta morio veriyorum.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem 2 Posted May 25, 2022 Erastes, 2 dakika önce yazdı: Yani tamamen bu senin kararına kalmış çeşitlilik her zaman iyidir ama hayatı boyunca sadece un kurduda verebilirsin sadece dubia veya tartarada verebilirsin yem seçme gibi bir durumları yok önüne düşen herşeyi yiyebilirler ve tek çeşit yem yiyiyor diyede bir sorun olmaz.. mesala ben bi hafta un kurdu bi hafta dubia bir hafta morio veriyorum.. Evet bak bu beni rahatlattı gelişimsel süreci açısından çeşitlilik iyidir diye düşündüm bende ve senin gibi yapacağım. Çok teşekkür ederim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tarantula_Yusuf 114 Posted May 25, 2022 Morio kurdunu un kurdunu falan çorba gibi düşün . Dubia tartarayı falan da et olarak düşün. İkiside lazım . Karışık besle . Belki hep un kurdu verdiğin halde yiyodur ama sana sövüyo da olabilir. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sürüngenemeyen 0 Posted May 31, 2022 Her canlının besin değeri farklı olduğu için belirli süre zarfında yapılan değişiklikler iyi olabilir ☺️ Quote Share this post Link to post Share on other sites