Jump to content
tahir00

Dubia Ve Morio Lazım

Recommended Posts

Merhabalar herkese iyi hobiler adult veya adult a yakın dubia ve morio su olanlar yanıtlayarak veya mesajlardan iletişime geçebilirler.

Morio ve Dubia sı olan tanıdığınız varsa da iletişim bilgilerini bırakırsanız sevinirim.

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By tarantula_Yusuf
      Beyler, bende iki dubia vardı , yavrudan büyütmüştüm , baya ayımı aldı yani . Sonunda ikiside yetişkin oldu . İkisi aynı cinsiyet olursa sıkıntı olur diyordum ama biri kanatlı biri kanatsız olunca kanatlı olanın erkek , diğerinin dişi olduğunu anladım. Az önce baktım ve bunu gördüm nedir ? Bu kapsül dedikleri şey mi ?

• By sinem değer savran
      Merhabalar:)
      Evcillerim için ürettiğim her boy dubia böceklerim yine üretim fazlası oldular.
      Toplamda 800 civarı fazla böceğim var.
      Dişilerin büyük kısmı yavrulamaya devam ediyor.
      Erkekler, 3cm üzeri yetişkinler, 2,5cm civarı juveniller ve 2cm altı juvenillerin hepsini ayırdım.
      Tamamını satın almak isteyenlere hepsini 1000TL ye satacağım.
      KÜçük sayılarda almak isteyenler için tane fiyatı 2tl olarak satacağım.
      Izmir elden teslim ya da istenilen firma ile kargo (kargo ücreti alıcıya ait) yapabilirim.
      Iletişim: Özel mesaj.
      Tamamını tek seferde satmayı tercih ediyorum.
      sevgiler.

• By berkay.pdf
      son bir aydır araştırıyorum ama tartara bulamıyorum bunun yanında 2 cm den büyük dubia da yok yardımcı olabilir misiniz?
    • By FutureMarker905
      Merhaba ben leopard gecko bakmayı düşünüyorum fakat canlı yemler konusunda sıkntı var canlı yemler kaçarsa ve evi böcek basarsa diye korkuyorum canlı yemleri nasıl saklamalıyım?
    • By kağan.karacoroglu
      Merhabalar
      Bu gün leopard gecko' ma çeşit olsun diye Dubia almıştım o geldi. Dubia'lar hakkında bilgi verirseniz sevinirim, mesela en önemli sorum ısıtıcı ped olmazsa olmaz mı? Çünkü sadice bir tane ısıtıcı pedim var onun yanına koymak istemiyorum. Sonuçta bir tık görüntü kirliliği😂