Egemen27 11 Posted November 23, 2022 24 Haziran günü sahiplendiğim Leopar Geckomun fotoğraflarını paylaşmak istedim. Aldığımda 1 haftalıktı kendisi. Forumda genellikle sağlık sorunu olan hayvan sahiplerinin yardım istekleri çıkıyor. Tabi bu beni mutlu etse de (hayvan sahiplerinin hayvanlara değer verip iyiliklerini istediğini görmek) gene de arada tatlı fotoğraflar görmek istiyor insan😂. Bu arkadaşın ismi June, kendisi benim ilk sürüngenim. Bir de Fire Skink var fakat kendisi toprak altından çıkmaz bir halde ve geleli daha yeni 2 ha fta olduğu için çok dokunmuyorum. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SALÇA 53 Posted November 23, 2022 Egemen27, 2 saat önce yazdı: 24 Haziran günü sahiplendiğim Leopar Geckomun fotoğraflarını paylaşmak istedim. Aldığımda 1 haftalıktı kendisi. Forumda genellikle sağlık sorunu olan hayvan sahiplerinin yardım istekleri çıkıyor. Tabi bu beni mutlu etse de (hayvan sahiplerinin hayvanlara değer verip iyiliklerini istediğini görmek) gene de arada tatlı fotoğraflar görmek istiyor insan😂. Bu arkadaşın ismi June, kendisi benim ilk sürüngenim. Bir de Fire Skink var fakat kendisi toprak altından çıkmaz bir halde ve geleli daha yeni 2 ha fta olduğu için çok dokunmuyorum. Çok tatlıııı Quote Share this post Link to post Share on other sites