Yusuf88 0 Posted December 2, 2022 Nereden bukalemun bulabileceğimi bilen var mı? Satılık birkaç tane buldum ama daha fazla seçenek olup olmadığını bilmek istedim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yetkin 249 Posted December 2, 2022 üretim bukalemun bulman çok zor akdeniz bukalamunu olmadığına dikkat et muhtemelen bulduğun birkaç tane de akdeniz bukalemunudur Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yusuf88 0 Posted December 2, 2022 Peki akdeniz bukalemunu dışında bukalemun alınacak yer yok mu. Başka bir ülkeden kargo parası vermeyi bile yaparim ama yine de türkiye'ye kargo yapan hiçbir yer bulamıyorum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kemal 80 Posted December 3, 2022 pet&zoo yasal olarak ithalatını yaptı,şuanda karantina sürecinde canlılar. instagram adreslerinden iletişime geçebilirsiniz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kemal 80 Posted December 3, 2022 (edited) kemal, 1 dakika önce yazdı: pet&zoo yasal olarak ithalatını yaptı,şuanda karantina sürecinde canlılar. instagram adreslerinden iletişime geçebilirsiniz. başlık bukalemunmuş kusura bakmayın yasal olarak iguana geldi biran canlıları yanlış anladım tekrardan kusura bakmayın Edited December 3, 2022 by kemal Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yusuf88 0 Posted December 4, 2022 15 hours ago, kemal said: başlık bukalemunmuş kusura bakmayın yasal olarak iguana geldi biran canlıları yanlış anladım tekrardan kusura bakmayın yine de teşekkürler Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yetkin 249 Posted December 4, 2022 Yusuf88, 02.12.2022 - 21:49 yazdı: Peki akdeniz bukalemunu dışında bukalemun alınacak yer yok mu. Başka bir ülkeden kargo parası vermeyi bile yaparim ama yine de türkiye'ye kargo yapan hiçbir yer bulamıyorum. yasadışı zaten gelmez bu nedenle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yusuf88 0 Posted December 5, 2022 17 hours ago, Yetkin said: yasadışı zaten gelmez bu nedenle a tamam anladım Quote Share this post Link to post Share on other sites