mustafa42 94 Posted December 6, 2022 crestedım da ön sol bacağında yürürken bi tuhaflık var neden olmuş olabilir WhatsApp Video 2022-12-06 at 23.16.49.mp4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
benyokumfarzet 1 Posted December 7, 2022 mbd başlamış ağzına kaşıkla haftada 3 kez d3lü kalsiyum verin daha da ilerlerse başka yerleri de burdaki gibi yamulmaya başlayacak. kullandığınız kalsiyum markasının petcalvit olmaması gerekiyor. her yemlemede d3lü kalsiyumu dayayın, d3süz varsa arada onu da verebilirsin. haftada 1 de multivitamin. mamalarına karıştırarak da uygulayabilirsiniz. geçmiş olsun. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mustafa42 94 Posted December 7, 2022 benyokumfarzet, 7 saat önce yazdı: mbd başlamış ağzına kaşıkla haftada 3 kez d3lü kalsiyum verin daha da ilerlerse başka yerleri de burdaki gibi yamulmaya başlayacak. kullandığınız kalsiyum markasının petcalvit olmaması gerekiyor. her yemlemede d3lü kalsiyumu dayayın, d3süz varsa arada onu da verebilirsin. haftada 1 de multivitamin. mamalarına karıştırarak da uygulayabilirsiniz. geçmiş olsun. mbd olcağını hiç sanmıyorum çünkü repashy kullanıyorum haftada iki kere direkt suyla karıştırıp yediriyorum zaten Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorukremin 26 Posted December 9, 2022 mustafa42, 07.12.2022 - 20:28 yazdı: mbd olcağını hiç sanmıyorum çünkü repashy kullanıyorum haftada iki kere direkt suyla karıştırıp yediriyorum zaten Repashy de kalsiyum varmı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mustafa42 94 Posted December 11, 2022 gorukremin, 9.12.2022 - 18:28 yazdı: Repashy de kalsiyum varmı? Evet repashy nin kalsiyumu zaten Quote Share this post Link to post Share on other sites