Jump to content
Umut1234

Sinekkapanım Dormancy' De Mi?

Recommended Posts

dMerhaba sinekkapanımı kışın donmasın diye mart başında dormacye soktum ama şu an sağlıklı mı emin değilim yardım ederseniz sevinirim.

image.jpg

Merhabalar. Çok sağlıklı bir sinekkapan görünmüyor. Kök kısmını kontrol edip tekrar dikin. Sağlıklı beyaz bölümler varsa tekrar canlanabilir. Yoksa geçmiş olsun. Ama şu ana kadar sağlıklı yeni yapraklar üretmesi gerekiyordu. 

Sinekkapan kışın donmaz, dış ortamda bile durabilir. Üzerine kar yağsa da sorun olmaz. Dormancy de zaten soğuk alması gerekiyor. 

• Thanks 1

saydemir, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar. Çok sağlıklı bir sinekkapan görünmüyor. Kök kısmını kontrol edip tekrar dikin. Sağlıklı beyaz bölümler varsa tekrar canlanabilir. Yoksa geçmiş olsun. Ama şu ana kadar sağlıklı yeni yapraklar üretmesi gerekiyordu. 

Sinekkapan kışın donmaz, dış ortamda bile durabilir. Üzerine kar yağsa da sorun olmaz. Dormancy de zaten soğuk alması gerekiyor. 

fakat daha yeni koydum ondan öncesinde yaprak çıkarıyordu

saydemir, 2 saat önce yazdı:

Ayrıca geç kaldığım için gitmez diye korktum yapay ışıktan  aniden çok ışıksız bir yere geçti o yüzden rengi değişmiş olabilir ve yeni yapraklar altında görünüyor

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.