Jump to content

Recommended Posts

Selam arkadaşlar. Ben bir teraryum düzenliyorum leopard gecko için. Ama peçete kullanmak pek hoş gelmiyor çünkü daha doğal bir görüntü istiyorum ne kullanabilirim önerileriniz var mı

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By oyku
      Merhabalar hobiye yeni başlayacağım, sakallı ejder ve leopar gecko arasında kaldım. İkisi de çok tatlı hayvanlar ama ejdere daha yakın hissediyorum. Tabi beni ikilemde bırakan şey aradaki masraf farkı. Ejder için uvb lamba olmazsa olmaz ve senede bir değişmesi gerek diye biliyorum. Bulabildiğim en ucuz uvb lambalar 650-750 tl civarında diğerleri 800 leri geçiyor. Fiyatları daha da artar diye korkuyorum. Lamba günde kaç saat açık kalmalı? 1 seneden daha uzun kullanılamaz mı? 
    • By Charnolooze
      Canlım son deri değişiminde kuyruğunu ısırıyordu her deri değişiminde yapar bunu deriyi atmak için ben yardımcı olurum ıslak kulak pamuğu ile son değişiminden sonra kuyruğunda bi gariplik var göze batan sağlığı konusunda endişem var kuyruğunu sanki biri tutup çevirmiş orası iltihap yada ödem olmuş gibi görünüyor başına daha önce böyle birşey yada benzeri bir olay gelen varsa lütfen yardımcı olun

• By canatlgnn
      internette ve bazı sürüngen sayfalarında bulamadım  acil d3süz kalsiyum gerekiyor 
      yardımcı olur musunuz :help:
    • By empressleo
      Gecko cave nem mağarası aramaktayım exo terra ürünü olandan. 

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.