miraç 66 Posted October 10, 2023 2-3 aya kadar zamandır yem yemeyi reddetti ama artık çok zayıfladı kemikleri gözüküyor. Force feedinge geçicem artık ama hayvanın ağzını açmakta zorlanıyorum tavsiyeleriniz var mı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
miraç 66 Posted October 10, 2023 bide daha kolay şekilde beslemek için bebek maması alsam olur mu yabancı forumlarda görmüştüm Quote Share this post Link to post Share on other sites
mhmettcan 0 Posted October 13, 2023 aşırı zayıfladıysa force feedinge acilen geç bence. Bende geckomda enfeksyon olduğu için 2 haftadır antibiyotik ve force feeding yapıyorum şu yöntemi kullanabilirsin. Yemeğini ağzına attıktan sonra çenesini kapatırsan ağzından atamaz yutmak zorunda kalır. Quote Share this post Link to post Share on other sites
miraç 66 Posted October 13, 2023 mhmettcan, 7 saat önce yazdı: aşırı zayıfladıysa force feedinge acilen geç bence. Bende geckomda enfeksyon olduğu için 2 haftadır antibiyotik ve force feeding yapıyorum şu yöntemi kullanabilirsin. Yemeğini ağzına attıktan sonra çenesini kapatırsan ağzından atamaz yutmak zorunda kalır. evet başladım force feedinge kullandığın antibiotiği söyler misin biraz kilo aldırdıktan sonra kısa bi süre verebilirim Quote Share this post Link to post Share on other sites
mhmettcan 0 Posted October 15, 2023 miraç, 14.10.2023 - 01:19 yazdı: evet başladım force feedinge kullandığın antibiotiği söyler misin biraz kilo aldırdıktan sonra kısa bi süre verebilirim enfeksyonel bir sıkıntısı yoksa kullanmanı önermem ama adı flagyl 125 mg ben veteriner kontrolünde kullanıyorum o yüzden kullanmanı önermem Quote Share this post Link to post Share on other sites
miraç 66 Posted October 26, 2023 Canlı kendine geldi arkadaşlar 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mhmettcan 0 Posted October 28, 2023 miraç, 27.10.2023 - 01:16 yazdı: Canlı kendine geldi arkadaşlar bir müdahale yaptın mı kendi kendine mi geldi Quote Share this post Link to post Share on other sites
miraç 66 Posted October 31, 2023 pek bir şey yapmadım psikolojikti herhalde bir kaç gün sonra kendi yemeye başladı Quote Share this post Link to post Share on other sites