ibrahimyunusbingul 0 Posted October 24, 2023 Un kurtuma bakamadığım için mite basmış ve evin her yerinde var ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ywz 1 Posted October 25, 2023 Sprey şişe içerisine dezenfektan (limon kolonyası, sirkeli su vb.) koyup temizlemeyi düşündüğünüz yerlere fırsat buldukça sıkın. En az bir hafta uygulama yapmanız gerekiyor. Odaları da sürekli havalandırın. Sıcak ve nem olmayınca kaybolacaklardır. Un kurtlarınıza da kapalı alanda değil balkon vb. hava alan bir yerde bakmanız daha iyi olacaktır. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hacıhayri 94 Posted October 25, 2023 karbonat ile beyaz sirkeyi karıstır temas edilen yerlere sıkın un kurdunun kabına defne ve top kekik atın mite v.s olmaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arsec 7 Posted December 6, 2023 hacıhayri, 25.10.2023 - 13:24 yazdı: karbonat ile beyaz sirkeyi karıstır temas edilen yerlere sıkın un kurdunun kabına defne ve top kekik atın mite v.s olmaz Reis senin bu bilgiyi 1. görüşüm ben düzenli sabah akşam kontrol ediyorum ama araştırmış gibisin bu konuyu, un kurdunun veya diğer canlı yemlerin (dubia, bufalo kurdu vs.) yataklığının içerisine bu dediklerini koysam veya karıştırsam bir zararı olur mu tarantulalar ve canlı yemler için bilgi verirsen onun üzerine bende bir araştırma yapıp deneyebilirim. Quote Share this post Link to post Share on other sites