Egzotik karıncam 6 Posted October 4, 2025 Belki haberi olmayanlar olabilir ama Varanlar yasal oldu .......... Nil varanı ve savanah monitör artık yasal biz corn sanake in yasal olmasına bile şaşınmışken bu 2 tür yasal oldu bence çoğu kişi ihtimal bile vermezdi Ayrıca nil varanı yada onun bir alt ürü türkiyede var diye hatırlıyorum leopar gecko yabüyüzden izin vermemişken buna izin vermişler ayrıca nil varanının galba zehirliydide diye hatırlıyorum yani hem zehirli hem de böyle büyük bir hayvana izin verdiklerine göre artık her tür için yassalaşma bekleyebiliriz bence ayrıca yasal olmayandan daha ucuz bir fiyata yasal bir varan alabiliyorsunuz ( diğer yasal türlere bekanca ben en az 50 60 k bemliyodum açıkcası alma şansım olsa gerçekten çok güzel canlılar bir crestede yasal diye 10 k fiyat diyorlardı) Bence gerçekten çok sevindirici ve inalımaz bir haber sizin düşüncülerinizi de bekliyorum ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebu 2 Posted October 4, 2025 Gecko fiyatları düşer mi sizce? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Egzotik karıncam 6 Posted October 4, 2025 ebu, 1 saat önce yazdı: Gecko fiyatları düşer mi sizce? Bence zamanla yasal olan canlıların fiyatı oturacakaktır Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flatsarn 0 Posted October 13, 2025 fiyatları ne kadarmış Quote Share this post Link to post Share on other sites
Egzotik karıncam 6 Posted October 14, 2025 Flatsarn, 11 saat önce yazdı: fiyatları ne kadarmış 18 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest azaghal Posted November 5, 2025 Egzotik karıncam, 14.10.2025 - 14:38 yazdı: 18 18 aşırı uygun değil mi ya ben en az 2-3 kat fazlasını bekliyordum bunun Quote Share this post Link to post Share on other sites