Jump to content
hlrm5

İKEA'dan İşimize Yarayacak Ürünler

Önerilen İletiler

Bugün ikea da dolaşırken hem eklembacaklı hemde sürüngenler için kullanılabilecek ürünlere rastladım herbirini fiyatlarıyla birlikte fotoğrafladım  :tebrik:

8Eq7RW.jpg

1n1lO5.jpg

789r3l.jpg

vokvqp.jpg

9pMP6Q.jpg

Vyo1bP.jpg

gLdJ7L.jpg

9pMPn9.jpg

Vyo1kq.jpg

MlN3N6.jpg

02vovD.jpg

nGz3z1.jpg

gLdJN2.jpg

2QL0mv.jpg

lzJg2k.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Internettende siparis verebiliyorduk sanirim dimi ikeadan ? Antalyada yok ya bi eziklendim simdi  :kırbaç:  :kırbaç:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İnternetten siparişi var ikea'nin ama her ürün yok diye biliyorum.

Ben de genelde mahalle dükkanlarindan aliyorum hatta teyze taniyor artik, gecenlerde yoldan çevirdi, yeni saklama kablari geldi bir bak istersen dedi, hakikaten de baktim aldim bir seyler :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Gelmiş geçmiş en özel konu. Ben sabitlensin derim. Her giden bauhaus ve ikea gibi yerlerde bulduklarını çekip burada paylaşabilir

+1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sondan ikinci lambayı bukalemunlarda kullanmak için almıştım. Ancak büyük olup çok sınırlı açılarda oynama kapasitesi olduğundan istediğiniz kafese uyumlu olmasını sağlamak zor olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sondan ikinci benim de Jagger için aldığım ilk armatür idi ;) Kafese göre kullanmak biraz zor olabiliyor ama ayarlandığında kullanılabilir.

Güzel bir başlık olmuş eline sağlık Sefa ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest bahri_uysal

eline sağlık sefa :) güzel paylaşım :) armatürlerin fiyatları gerçekten çok uygunmuş. koçtaşta falan bunların fiyatları uçuyor :S

diğerleri için ben japon pazarını tercih ediyorum :D

geçen gün sahibi sordu, yahu kardeş bu motorla geliyon gürültülü gürültülü, saklama alıp gidiyosun her seferinde :) çözemedim seni ben dedi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bugün uzun zamandır gidemediğim Ikea'ya gittim ve bir sürü şey aldım. Çoğu tariler için ama canlı yemlerim için epeydir kafamda olan siyah plastik saklama kutularından da aldım.

Tanesi 1,5 tl ve üst kapakları metal değil plastik yani delebileceğiz rahatça:

T05Xrv.jpg

Bu baharatlıklar bir milyonculardakilerden daha ucuza geliyor ve yakından bakınca kesinlikle daha kaliteliler. Tanesi 2 tl ama kendinden delikli üstten ve ağaç tarileri için uygun:

9w7pjB.jpg

Şunlarsa tam alınmalık, 17 tane kap ve tanesi 1 tl'den aza geliyor. Çok değişik boylarda ama illa ki işe yarar, yemleri filan da koyarız, küçükler yine tarilere olur.

a7gpRG.jpg

5OQmpk.jpg

1cLgqY.jpg

Başka bir sürü yeni gelmiş orta/büyük boy kavanoz vardı, iri tarilere çok uygun olacak.

Dubialaraysa şunlardan aldım:

http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-duzenleme/kutular-ve-sepetler/kutular/00206317/samla-kutu.aspx

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.