Batutanker 0 Posted November 27, 2014 Arkadaşlar aranızda sualtı sporları ile ilgilenenler varmı? Monopalet Sualtı ragbisi Sualtı hokeyi Zıpkınlı balık avı ( silkülere uygun olarak avlananlar ) Serbest dalış Tüplü dalış Bu sporlarla ilgilenenleride burada toplayalım Quote Share this post Link to post Share on other sites
maharaca 0 Posted December 6, 2014 Zıpkınla balık avı ve dalış ile uğraşıyorum Quote Share this post Link to post Share on other sites
CyBeRr 1,129 Posted December 6, 2014 Bende bir kez daldım tüp ile. Hatta onun için Nikonos V bile almıştım Aslında çok zevkli bir şey. Çanakkale'ye döndüğümde Bozcaada ve Ayvalık taraflarında dalış ile daha çok ilgilenmeye başlayabilirim muhtemelen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Batutanker 0 Posted December 12, 2014 Zıpkınla balık avı ve dalış ile uğraşıyorum nerelerde dalıyorsunuz neler avlıyorsunuz dalış seviyeniz nasıl paylaşırsanız güzel olur bence Quote Share this post Link to post Share on other sites
Batutanker 0 Posted December 12, 2014 Bende bir kez daldım tüp ile. Hatta onun için Nikonos V bile almıştım Aslında çok zevkli bir şey. Çanakkale'ye döndüğümde Bozcaada ve Ayvalık taraflarında dalış ile daha çok ilgilenmeye başlayabilirim muhtemelen o nikonus u da bir tamir edemedik yolla abi olmadı bir ara ben bakayım onun çaresine Quote Share this post Link to post Share on other sites
jahabel 1 Posted December 12, 2014 Merhba, ben gecen yillarda su alti hokeyiyle ugrasiyordum. Mersin uni. takimindaydim. Sinavlar ve dersler sagolsun biraktim. Kesinlikle tavsiye ederim. Cok eglenceli ve kilo vermeyede birebir Quote Share this post Link to post Share on other sites
Batutanker 0 Posted December 13, 2014 Merhba, ben gecen yillarda su alti hokeyiyle ugrasiyordum. Mersin uni. takimindaydim. Sinavlar ve dersler sagolsun biraktim. Kesinlikle tavsiye ederim. Cok eglenceli ve kilo vermeyede birebir sualtı hokeyide çok keyifli bir spor ama ben ragbiyi tercih ediyorum şahsen Quote Share this post Link to post Share on other sites
fireman 232 Posted October 29, 2015 gol amacınız post kasmaksa bunu kendinizi tanıtmak için acıcagınız konuyla ve ilgili başlıklarlada yapabilirsiniz . Quote Share this post Link to post Share on other sites
pumpfriction 23 Posted November 8, 2015 Sevgili Batu... CMAS 3*, SSI DIVEMASTER, PADI AOW brövelerimi aldım... Görüşürüz... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Batutanker 0 Posted January 7, 2016 Sevgili Batu... CMAS 3*, SSI DIVEMASTER, PADI AOW brövelerimi aldım... Görüşürüz... Yanlış hatırlamıyosam en son sualtında karşılaşmıştık zaten Quote Share this post Link to post Share on other sites
pumpfriction 23 Posted January 7, 2016 Dünya küçük Quote Share this post Link to post Share on other sites