Jump to content
brkfrt

Ecza Dolabı

Recommended Posts

Yalnız Safeguard atlara da ağızdan veriliyor, fitil değil, epey benziyor ama.  :laugh:

Mite-off olarak da birçok marka kullanılabilir, ben Jurassipet markasının Jurassimite ürününü başarıyla kullandım kan emici tropikal maytlara karşı.

Ürün fotografi ve uygulama seklini de ekleyelim lutfen:)

Ben mi? İlk mesajda iki ürün de anlatılmış (Jurassimite sadece başka marka, işlev aynı). :)

Az önce bir sitede Dilute betadine diye bir ilacın sürüngen yaralarında kullanıldığını okudum. Onu da bir araştırsak?

Az önce bir sitede Dilute betadine diye bir ilacın sürüngen yaralarında kullanıldığını okudum. Onu da bir araştırsak?

Deride olusan mantar ve parazitik durumlar icin kullanildigini biliyorum ben

Ben de birşey eklenmesini isteyeceğim sürüngen memeli ve kuşlarda göz iltihaplanmalarında kullanmak üzere aile veterinerimiz :D bize bir ürün önerdi %^3lük borik asit miş içeriği eczacı tanıdğınız var ise ona da yaptırabilirsiniz ama reçete olmadan yapmıyor çoğu,Hazır pakettte eye drops olarak satılanı da var fiyatı da 25 tl gibi birşeydi pamuğa damlatıp canlının gözüne sürüyoruz gayet kullanışlı benim Şimdi ormanlarda dolanan akdeniz bukisinin gözünü iyileştirmişti :)

Herkese selam arkadaşlar. F10 ararken Kaan abiye danıştım ve şöyle bir alternatifin olduğunu söyledi. Sonrasında bende araştırdım ve veteriner malzemeleri satan bir internet mağazasından satın aldım. Yaraların üstüne sürüldüğü gibi, aynı f10 gibi ortam temizliği, hava temizliği ve buhar makinesi ile solunum yolları rahatsızlıklarında kullanılıyormuş. Buhar makinesi ile kullanımında 1/40 oranında kullanılması, daha ciddi solunum yolu rahatsızlıklarında 1/20 oranında kullanılması gerektiği yazıyor. 200ml ve 70 lira gibi bir fiyatı var, daha uygun boy ve fiyat seçenekleri vardı fakat ben çok takılmadan verdim siparişi hemen. 

photo.jpg

F10 sc bulmamizin bir yolu var mi acaba veya müadili bir ürün. Virkon s gibi piyasada bir cok dezanfektan var ama ayni etkiyi gosterir mi acaba veya guvenilir mi bilginiz var mi ?

andaci, 17 saat önce yazdı:

F10 sc bulmamizin bir yolu var mi acaba veya müadili bir ürün. Virkon s gibi piyasada bir cok dezanfektan var ama ayni etkiyi gosterir mi acaba veya guvenilir mi bilginiz var mi ?

Bir üstteki postta bir ürün var. Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var o yüzden f10sc Bulamazsanız onu deneyebilirsiniz siz de  

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.