LENNY 1 Posted August 26, 2017 Yıllık izin için memlekete (Giresun) fındık toplamaya gittmiştim. Fındık bahçesindeki dostlarımızla sizleride tanıştırayım dedim. Malum köyde internet çekmediğinden foruma giremedim. Ö.m. yazanlara,tapatalk mesaj atanlara zamanında dönüş yapamadım. Lütfen kusura bakmasınlar. Hayvanlar sabit durmadıkları için bazı resimleri sildim. Çekebildiklerimide kırpıp paylaştım. Tamamı benim çekimimdir, alıntı falan değil. İyi seyirler.. 1 2 3 4 5 Bu arkadaşa evin balkonunda yeğenim rastlamış.Fotoğrafını çektikten sonra su bardağına alarak tarlaya attım. 6 7 8 9 Bu arkadaş nasıl olduysa artık fındık çuvalına girmeyi başarmış. 10 11 Yumurtalarını benden kaçırırken. 12 13 14 15 16 17 - Yazın olmazsa olmazı uğur böceği.Tamda uçmaya hazırlanırken yakaladım. 18 19 Quote Share this post Link to post Share on other sites
CyBeRr 1,129 Posted August 26, 2017 Eline sağlık çok güzel fotoğraflar özellikle yeşil renkli örümcek çok güzelmiş :thanks: Quote Share this post Link to post Share on other sites
LENNY 1 Posted August 26, 2017 Eline sağlık çok güzel fotoğraflar özellikle yeşil renkli örümcek çok güzelmiş :thanks: Sağolun, umarım biraz renk getirir foruma. Değişiklik olsun Quote Share this post Link to post Share on other sites