Jump to content
surungenpazarı

Surungenpazari.com - Egzotik Canlı Satış Platformu

Recommended Posts

V04k6B.png

GBLdo3.png

O0P0yQ.png

dP96pL.png

Merhaba arkadaşlar; surungenpazari.com 'u aranızda duyanlar duymayanlar kullananlar sadece ziyaret eden bir çok kişi vardır diye düşünüyoruz. Platformumuz bundan ortalama 2 yıl önce kuruldu ve hız kesmeden her geçen gün büyümekte. Biz bu uygulamaya ciddi yatırımlar yaptık ama ücret yada benzeri bir gelir aramadan sizlerden sektöre hizmet vermekteyiz. Sizlerden ricamız destek olmanız anlamında tüm canlı ve ürün ilanlarınızı platformumuz çatısı altında da yayınlamanız. İlan sayıları her geçen gün artmakta ve hatırı sayılır rakamlara ulaştı diyebiliriz bizde bu pazarı değerlendirelim tüm satıcıları ve hobicileri tek çatı altında toplayalım dedik ve Sürüngen Pazarı'nı kurduk.

Not : Öneri & istek ve düşüncelerinizi bu konu altında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Son güncel istatistikler 

Screenshot55.thumb.png.b9b5fb9aaca8748dfed50164bc9968eb.png

İstatistikler gayet güzel gidiyor. Ben de takip ediyorum siteyi. Ücretsiz olması Google aramalarda üstlerde çıkması da oldukça avantajlı.

Benim kaldırmadığım bir kaç eski ilan kalmış hala sürekli arıyorlar ilanınızı sürüngenpazarından buldum diyerek. Hatta YouTube kanalında da ordan bulup aldığını söyleyen kişi sayısı çoğalıyor günden güne. 

Canlılarını satmayı düşünenler ilanlarını orada da açabilirler. 

• Like 2

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Berkay güney
      bu canlıya bakmayı düşünüyorum sizce canlıda sağlık sorunu veya benzeri birşey varmıdır

HERKESE SAĞLIKLI HOBİLER DİLERİM 😃