EnisAydeyer 8 Oluşturuldu: 8 Şubat, 2018 Erkek cücem yok kayıplara karıştı bence dişi yedi.2 günde yem yağtığım halde birde toplam 15 kadar yumurta almıştım baya üzüldüm fakat iskeleti bile ortada yok SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EnisAydeyer 8 8 Şubat, 2018 gönderildi Akvaryumda ararken yerde buldum fakat hala karaya çıkma derdinde SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yakuza 158 8 Şubat, 2018 gönderildi Geçmiş olsun. Bende zamanında az semender aramadım evde. Camlara yapışa yapışa akvaryumdan kaçıyordular benimkiler. Hızlıca bulmanız iyi olmuş İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 124 8 Şubat, 2018 gönderildi akvaryumda açık yer bırakmaman lazım kaçarlar. geçmiş olsun İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Gokmen73 104 9 Şubat, 2018 gönderildi Bir başka konuda kablo girişlerini bile bantlayıp kapatmak zorunda kaldığımı yazmıştım. Bunların firar çabaları takdire şayandır. En küçük delikten bile kaçarlar, cama tırmanırlar, kablo üzerinden yürüyüp giderler. Kuruyup ölmeden bulunup geri konması iyi olmuş. Geçmiş olsun. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EnisAydeyer 8 9 Şubat, 2018 gönderildi Saolun öldü diye baya üzüldüm.SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EnisAydeyer 8 10 Şubat, 2018 gönderildi Konu açılmışken yavruların bakımını nasıl yapıcam filtre koyarsam uçarlar filtre en düşükte çalışırken bile güçlüSM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 124 10 Şubat, 2018 gönderildi filtre koyma gerek yok şimdilik zaten bitkileride onların yanına alıcaksın ya bi nebzede olsa suyu temizler İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EnisAydeyer 8 18 Şubat, 2018 gönderildi Peki benim yavrularımın 30 undan 6 sı çıktı şuan bunları neyle besliyeceğim kaç günde bir besleyeceğim bilmiyorum SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş