emirfire 2 Oluşturuldu: 9 Nisan, 2018 Herkese iyi akşamlar.Messor hakkında bir sorum olacaktı.Satan biriden yumurtalı messor s. aldım ve sormak istediğim bir konu var.Şimdi bildiğim kadarıyla ilk işçi çıkana kadar fazla dürtmüyor ve beslemiyoruz.Ama şöyle bir durum var.İşçi çıktıktan sonra şekerli su ve böcek ile beslemek gerekiyor.Şekerli su sıkıntı değil ama yakın zamanda un kurdu vb. alamayabilirim.Karıncalar için çok sıkıntı olur mu?Başka önerileriniz var mı?Şimdiden teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Suvalet5407 12 9 Nisan, 2018 gönderildi emirfire, 8 dakika önce yazdı: Herkese iyi akşamlar.Messor hakkında bir sorum olacaktı.Satan biriden yumurtalı messor s. aldım ve sormak istediğim bir konu var.Şimdi bildiğim kadarıyla ilk işçi çıkana kadar fazla dürtmüyor ve beslemiyoruz.Ama şöyle bir durum var.İşçi çıktıktan sonra şekerli su ve böcek ile beslemek gerekiyor.Şekerli su sıkıntı değil ama yakın zamanda un kurdu vb. alamayabilirim.Karıncalar için çok sıkıntı olur mu?Başka önerileriniz var mı?Şimdiden teşekkürler messorlar zaten hasatçı karınca muhabbet kuşu tohumu felan almanız yeterli olacaktır. isterseniz tür hakkında birazdaha bilgi almanızı öneririm un kurdu gibi canlılar ek olarak veriliyor ama gerek yok pek fazla açtığım konudan bakıp inceliyebilrsiniz kolay gelsin 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirfire 2 9 Nisan, 2018 gönderildi Suvalet5407, Şimdi yazdı: messorlar zaten hasatçı karınca muhabbet kuşu tohumu felan almanız yeterli olacaktır. isterseniz tür hakkında birazdaha bilgi almanızı öneririm un kurdu gibi canlılar ek olarak veriliyor ama gerek yok pek fazla açtığım konudan bakıp inceliyebilrsiniz kolay gelsin Çok teşekkür ederim kafama takıldı açıkçası Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirfire 2 9 Nisan, 2018 gönderildi Suvalet5407, 4 dakika önce yazdı: messorlar zaten hasatçı karınca muhabbet kuşu tohumu felan almanız yeterli olacaktır. isterseniz tür hakkında birazdaha bilgi almanızı öneririm un kurdu gibi canlılar ek olarak veriliyor ama gerek yok pek fazla açtığım konudan bakıp inceliyebilrsiniz kolay gelsin Bu arada bir sorum daha olacaktı ilk işçi çıktıktan sonra ne kadar yem koymalıyım şekerli suyu zaten çok çok ince bir iğnenin ucu ile koyacağım boğulmasınlar diye ama yem ne kadar koymalıyım sonuçta başta işçi sayısı bir hayli az olacak. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Suvalet5407 12 9 Nisan, 2018 gönderildi emirfire, Şimdi yazdı: Bu arada bir sorum daha olacaktı ilk işçi çıktıktan sonra ne kadar yem koymalıyım şekerli suyu zaten çok çok ince bir iğnenin ucu ile koyacağım boğulmasınlar diye ama yem ne kadar koymalıyım sonuçta başta işçi sayısı bir hayli az olacak. 3-4 tane Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Suvalet5407 12 9 Nisan, 2018 gönderildi emirfire, Şimdi yazdı: Bu arada bir sorum daha olacaktı ilk işçi çıktıktan sonra ne kadar yem koymalıyım şekerli suyu zaten çok çok ince bir iğnenin ucu ile koyacağım boğulmasınlar diye ama yem ne kadar koymalıyım sonuçta başta işçi sayısı bir hayli az olacak. ama sana kalmış Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirfire 2 9 Nisan, 2018 gönderildi Suvalet5407, Şimdi yazdı: ama sana kalmış Tamamdır çok teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Suvalet5407 12 9 Nisan, 2018 gönderildi emirfire, Şimdi yazdı: Tamamdır çok teşekkür ederim rica ederim iyi forumlar Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Suvalet5407 12 9 Nisan, 2018 gönderildi emirfire, 4 dakika önce yazdı: Tamamdır çok teşekkür ederim aklınıza takılan birşey varsa sormaktan çekinme Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirfire 2 9 Nisan, 2018 gönderildi Kraliçe bana ulaştıktan sonra mutlaka olacaktır o zaman soracağım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Suvalet5407 12 9 Nisan, 2018 gönderildi emirfire, 10 dakika önce yazdı: Kraliçe bana ulaştıktan sonra mutlaka olacaktır o zaman soracağım özele gelin isterseniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Berke01 30 10 Nisan, 2018 gönderildi Arkadaş destek olmuş fakat ben de destek olayım istedim öncelikle messor kraliçesini karanlık bir yere koyun ve mümkünse haftada 1 kontrol edin fakat kendimden bildiğim üzere dayanamayıp merak edeceksiniz 2 günde 1 kontrol sorun yaratmaz daha fazla olmasın tavsiyem ne kadar az o kadar iyi beslenmeye gelince un kurdu yumurtaların çıkmasını hızlandırır fakat şart değildir çim tohumu çok severler ya da muhabbet kuşu yemi konulabilir miktarı önemli değil bolca koymanızı öneririm tabi ilk işçi çıkana kadar besleme yapmayın şekerli su haftada 3 idealdir benim önerilerim bu kadar isterseniz bana da ulaşabilirsiniz özel mesajdan falaniyi akşamlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş