Jump to content
LordDuffer

Kraliçe Karınca Mı? Türü Nedir Acaba? -Tüm Sorular Buraya-

Recommended Posts

emreedilekk, 1 dakika önce yazdı:

Evet kraliçeler lakin türü hakkında pek bir bilgim yok yinede yan yana pek tutmamalısın bence :)

Ayırdım zaten sağolun 

Kraliçe karıncanın sırtı daha bi kambur oluyor. Youtube da ve forumlarda kraliçe karıncanın farklarını öğrenebileceğiniz bir çok kaynak bulabilirsiniz veya doğrudan queen ve worker olarak aratıp kendiniz de kıyaslama yapabilirsiniz. :)

Edited by Drosophila

Magnetic, 14 dakika önce yazdı:

Onu bulduğum yere bıraktım hemen 2-3 metre ilerisinde bunu buldum :D

image.jpg

Pek net görememekle birlikte Messor kraliçesine benzettim.

Magnetic, 11 dakika önce yazdı:

yanlız bu aşırı hareketsizleşmeye başladı bu normal mi ? Ölecek gibi duruyor sanki aldığım yere bırakayım mı bunuda

Eğer tüpü falan hazır ve içine koyduysanız etrafını kaptıp dokunmamaız gerekiyor bakmamanız gerekiyor bir kaç hafta hiç dokunmayın bana kalırsa

emreedilekk, Bir saat önce yazdı:

Eğer tüpü falan hazır ve içine koyduysanız etrafını kaptıp dokunmamaız gerekiyor bakmamanız gerekiyor bir kaç hafta hiç dokunmayın bana kalırsa

Teşekkürler tüp bi kaç saat içinde elime geçmiş olur gelir gelmez öyle yapacam

Birbirine çok benzeyen iki alt tür bu yüzden çok net fotoğraflar çekilmeli,işçileri çıkınca daha net anlayabiliriz.:)

Emre159, Şimdi yazdı:

Birbirine çok benzeyen iki alt tür bu yüzden çok net fotoğraflar çekilmeli,işçileri çıkınca daha net anlayabiliriz.:)

Anladım tamam

Emre159, Şimdi yazdı:

Çok teşekkür ler

Merhaba arkadaşlar bugün yeni bir karınca buldum bana kraliçe gibi geldi çimenlerin yanında yalnız başına dolanıyordu ben de çiftleşmiş olduğunu düşünerek aldım fakat türünden emin olamadım bi arkadaş destek oldu ama o da bulamadı ben de sizlere danışmak istedim bu karınca kraliçe midir ve türü nedirf9abc0bb2cf9a309f29f056eb1969973.jpg893946da28e184e2f1826ff51bd94633.jpg7e6b2e6bdf1efbeb94a0a38701dbd5eb.jpg962c39314189d02e8efe42e5ec084dea.jpg

Guest

Atlıkarınca olarak bilinen tür nedir ve beslenir mi bugün aklıma geldi merak ettim sorayım dedim :D bilgilendirirseniz sevinirim :)

Berke01, 1 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar bugün yeni bir karınca buldum bana kraliçe gibi geldi çimenlerin yanında yalnız başına dolanıyordu ben de çiftleşmiş olduğunu düşünerek aldım fakat türünden emin olamadım bi arkadaş destek oldu ama o da bulamadı ben de sizlere danışmak istedim bu karınca kraliçe midir ve türü nediremoji16.pngf9abc0bb2cf9a309f29f056eb1969973.jpg893946da28e184e2f1826ff51bd94633.jpg7e6b2e6bdf1efbeb94a0a38701dbd5eb.jpg962c39314189d02e8efe42e5ec084dea.jpg

Kraliçe hayırlı olsun :)

Suvalet5407, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar kraliçemin (kraliçe ise) türü nedir çok küçük bir tür okulda otlarda otururken elime kondu baktım kanatlarını kopardı ağzıyla bende hemen şişeye koydum şuanda test tüpünü abdomenine kafasını götürüyor ölü gibi anlamadım türü nedir ?

Fotoğraf1

Fotoğraf2

Fotoğraf3

Fotoğraf4

Fotoğraf5

Evet kraliçe.

Berke01, Şimdi yazdı:

emoji2.pngteşekkürler türü hakkında bilginiz var mı

Messor diye düşünüyorum internete messor queen yazıp bir bakın benziyormu.

Messor diye düşünüyorum internete messor queen yazıp bir bakın benziyormu.

Ben de ilk messor diye düşündüm zaten bu 2. Kraliçem diğeri 15 işçili messor ama messor değil dediler bilemedim lasius dedi sorduğum aekadaşlar ama emin değiller

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By KAANkypTR26
      Eskişehir'de 25-30 derece sıcaklıkta yol kenarında 2 tane kraliçe karınca buldum direk yumurtladılar fakat cinslerini araştırdım ama hala kesin bir sonuca ulaşamadım. 

• By Umut1234
      Merhaba bir hırsız karıncam (Solenopsis Fugax)'ı bu 
      kış internetten aldım fakat halen yumurtlamadı onu strese sokmamak için kapalı ve karanlık ortama da koydum uzun süre kontrol etmedim fakat hiç yumurtlamadı. Sebebi nedir, nasıl çözebilirim? cevap veren herkese teşekkürler.
    • By Demir10A
      Merhaba Ankara da yağmurdan sonra taşın altında bunu buldum kraliçe midir türü nedir yardım ederseniz sevinirim.

• By berkaixd
      Derslerden yeteri kadar vakit bulamadığım ve para ihtiyacım olduğu için kolonilerimi ve bir kaç hobi için gerekli olan malzemelerimi de satıyorum detaylı bilgi almak isterseniz dm bölümünden yazabilirsiniz.
      -
      İl: Eskişehir
      Teslimat: Eskişehir içi elden teslim veya şehir dışına kargo olur.
      İletişim: Özel mesaj veya konuya yazabilirsiniz.
      -
      Yumurtalı Pheidole Sp. 30TL (Alacak kişi yazarsa fotoğraf ekleyebilirim.)
      Yumurtalı Lasius Sp. 25TL (Alacak kişi yazarsa fotoğraf ekleyebilirim.)
      -
      10-15 İşçili  Formica Rufibarbis 40 TL

-
      5-10 İşçili Formica Rufibarbis 35 TL

-
      3D Printer Çıktısı Bölmeli Formikaryum 10x10 Alttan Nemlendirmeli 75TL (fiyat konuşulabilir)
      (Aldım fakat hiç kullanmadım)  

-
      Sterilize Edilmiş İnce Beyaz Akvaryum Kumu da mevcut.

• By Arda aytekin
      Kraliçe mi

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.