Jump to content
CyBeRr

İlanlar Hakkında Önemli Duyuru !

Recommended Posts

Sizlerin bu canlılara erişebilmeniz açısından alıcı ile satıcıyı buluşturduğumuz, herhangi bir çıkarımızın olmadığı bir platform olan İlanlar kısmı belirsiz süreliğine askıya alınmıştır.

Aslında bizim forumumuzdaki çoğu ilan yerli üretim olan canlılar ama bunu şuanki sisteme anlatabilmek de mümkün değil.

Bu sebep ile belki de bu hobi tamamen yasallaşana kadar ilanlar kısmı geri gelmeyebilir onu şuan için bilemiyoruz, zaman gösterecek.

Forumumuz her zaman olduğu gibi sizlere bilgi kaynağı olarak sizlere hizmet vermeye devam edecektir.

Sizlerin bu canlılara erişebilmeniz açısından alıcı ile satıcıyı buluşturduğumuz, herhangi bir çıkarımızın olmadığı bir platform olan İlanlar kısmı belirsiz süreliğine askıya alınmıştır.
Aslında bizim forumumuzdaki çoğu ilan yerli üretim olan canlılar ama bunu şuanki sisteme anlatabilmek de mümkün değil.
Bu sebep ile belki de bu hobi tamamen yasallaşana kadar ilanlar kısmı geri gelmeyebilir onu şuan için bilemiyoruz, zaman gösterecek.
Forumumuz her zaman olduğu gibi sizlere bilgi kaynağı olarak sizlere hizmet vermeye devam edecektir.

çok üzücü bir haber ama 100% haklısınız umarım en kısa sürede tekrar açılır

Sırf bu saçma sapan haberleri görüp satıcıları şikayet eden ilerizekalı insanlar var tam yerinde olmuş.

Edited by Yakuza

üzücü ama malesef olması gerekiyordu.. şu bir haftada bile üç haber sitesinde "İNSANI ÖLDÜREBİLİR"(resimde smithi vardı hatta😒), "TİCARETİNİ YAPAN SİTELER VAR!!" gibi gibi 3 habere denk geldim.. güzel bir tedbir admin en azından bi süre kapalı olması bu forumun geleceği açısınan daha iyi sanırım..

İnanın söylenecek çok şey var ama söylememeyi tercih edeceğim. Kısa ve öz şunu söyleyebilirim bu hobi sanırım Türkiye ye bir gömlek fazla geliyor.

Böyle bilinçsizlik beni gerçekten üzüyor. Yazık.

Anlayışınız için teşekkürler arkadaşlar.

• Like 5

Müthiş bir ispiyon,şikayet kültürüne sahibiz ülke olarak. Yazıklar olsun. Neyin ne olduğunu bilmeden, canlıların türüne ve görünüşüne göre  yargılayan ve bunu da gaza gelerek şikayet eden insanlar... Hak yerini bulur.

CyBeRr, 12.07.2018 - 00:59 yazdı:

Bence bu geri adım atmaktır. Keza bu savaşı vereceksek daha cesur olup üstüne gitmemiz gerekmekte. Gözlerine soka soka alış verişimizi yapıp. Bu hobinin ne demek olduğunu göstermeliyiz. 

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.