CyBeRr 1,129 Posted July 11, 2018 Sizlerin bu canlılara erişebilmeniz açısından alıcı ile satıcıyı buluşturduğumuz, herhangi bir çıkarımızın olmadığı bir platform olan İlanlar kısmı belirsiz süreliğine askıya alınmıştır. Aslında bizim forumumuzdaki çoğu ilan yerli üretim olan canlılar ama bunu şuanki sisteme anlatabilmek de mümkün değil. Bu sebep ile belki de bu hobi tamamen yasallaşana kadar ilanlar kısmı geri gelmeyebilir onu şuan için bilemiyoruz, zaman gösterecek. Forumumuz her zaman olduğu gibi sizlere bilgi kaynağı olarak sizlere hizmet vermeye devam edecektir. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berke01 30 Posted July 11, 2018 Sizlerin bu canlılara erişebilmeniz açısından alıcı ile satıcıyı buluşturduğumuz, herhangi bir çıkarımızın olmadığı bir platform olan İlanlar kısmı belirsiz süreliğine askıya alınmıştır. Aslında bizim forumumuzdaki çoğu ilan yerli üretim olan canlılar ama bunu şuanki sisteme anlatabilmek de mümkün değil. Bu sebep ile belki de bu hobi tamamen yasallaşana kadar ilanlar kısmı geri gelmeyebilir onu şuan için bilemiyoruz, zaman gösterecek. Forumumuz her zaman olduğu gibi sizlere bilgi kaynağı olarak sizlere hizmet vermeye devam edecektir.çok üzücü bir haber ama 100% haklısınız umarım en kısa sürede tekrar açılır Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berke01 30 Posted July 11, 2018 Malzeme ilanları tekrar açılacak mı onların yasal olarak sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum Quote Share this post Link to post Share on other sites
CyBeRr 1,129 Posted July 11, 2018 Malzeme ve ürün ilanlarını güncelleştirmeden sonra açacağım tekrardan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berke01 30 Posted July 11, 2018 Malzeme ve ürün ilanlarını güncelleştirmeden sonra açacağım tekrardan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yakuza 21 Posted July 11, 2018 (edited) Sırf bu saçma sapan haberleri görüp satıcıları şikayet eden ilerizekalı insanlar var tam yerinde olmuş. Edited July 11, 2018 by Yakuza Quote Share this post Link to post Share on other sites
TUCO REPTILES 184 Posted July 12, 2018 Hayatımda ilk defa bir ilan açıp canlı koydum, ne ayak varmış bende:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sne27 6 Posted July 12, 2018 Tühh yaa tamda canlının herşeyini ayarlamıştım geriye canlı sahiblenme kısmı kalmıştı 😓 Quote Share this post Link to post Share on other sites
celikko 0 Posted July 12, 2018 üzücü ama malesef olması gerekiyordu.. şu bir haftada bile üç haber sitesinde "İNSANI ÖLDÜREBİLİR"(resimde smithi vardı hatta😒), "TİCARETİNİ YAPAN SİTELER VAR!!" gibi gibi 3 habere denk geldim.. güzel bir tedbir admin en azından bi süre kapalı olması bu forumun geleceği açısınan daha iyi sanırım.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
CyBeRr 1,129 Posted July 12, 2018 İnanın söylenecek çok şey var ama söylememeyi tercih edeceğim. Kısa ve öz şunu söyleyebilirim bu hobi sanırım Türkiye ye bir gömlek fazla geliyor. Böyle bilinçsizlik beni gerçekten üzüyor. Yazık. Anlayışınız için teşekkürler arkadaşlar. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
CyBeRr 1,129 Posted July 13, 2018 Arkadaşlar lütfen iletişim formu ile sormadan önce bu duyuruyu okuyun. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sürüngen Bahçesi 27 Posted July 13, 2018 Müthiş bir ispiyon,şikayet kültürüne sahibiz ülke olarak. Yazıklar olsun. Neyin ne olduğunu bilmeden, canlıların türüne ve görünüşüne göre yargılayan ve bunu da gaza gelerek şikayet eden insanlar... Hak yerini bulur. Quote Share this post Link to post Share on other sites
onurt15 15 Posted July 29, 2018 CyBeRr, 12.07.2018 - 00:59 yazdı: Sizlerin bu canlılara erişebilmeniz açısından alıcı ile satıcıyı buluşturduğumuz, herhangi bir çıkarımızın olmadığı bir platform olan İlanlar kısmı belirsiz süreliğine askıya alınmıştır. Aslında bizim forumumuzdaki çoğu ilan yerli üretim olan canlılar ama bunu şuanki sisteme anlatabilmek de mümkün değil. Bu sebep ile belki de bu hobi tamamen yasallaşana kadar ilanlar kısmı geri gelmeyebilir onu şuan için bilemiyoruz, zaman gösterecek. Forumumuz her zaman olduğu gibi sizlere bilgi kaynağı olarak sizlere hizmet vermeye devam edecektir. Bence bu geri adım atmaktır. Keza bu savaşı vereceksek daha cesur olup üstüne gitmemiz gerekmekte. Gözlerine soka soka alış verişimizi yapıp. Bu hobinin ne demek olduğunu göstermeliyiz. Quote Share this post Link to post Share on other sites