Ceronimo 15 Oluşturuldu: 13 Eylül, 2018 https://urun.n11.com/vitamin/petcalvit-surungenler-icin-toz-multivitamin-bukalemun-iguana-P281055628Bu ürün leopard grcko için uygunmudur ve elinde multivitamin olan varsa ulaşırsa çok sevinirim VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Elric 2 13 Eylül, 2018 gönderildi açıklamada gecko yazıyor. Uygundur bence İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 15 13 Eylül, 2018 gönderildi açıklamada gecko yazıyor. Uygundur bence Sağolun bende sonradan farkettimVIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
muhammed 5 17 Eylül, 2018 gönderildi Ben bu ürünü aldım bugün elime geçti. Uygundur diye söylendi bana da. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SuperSkunk 6 17 Eylül, 2018 gönderildi Ben bu markanın kalsiyum tozunu foruma sormuştum bana pek tavsiye etmediler bilindik markaları tercih etmemi söylemişlerdi ancak denemeden nasıl bir şey bilemeyiz tabi ki. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 15 17 Eylül, 2018 gönderildi Ben bu markanın kalsiyum tozunu foruma sormuştum bana pek tavsiye etmediler bilindik markaları tercih etmemi söylemişlerdi ancak denemeden nasıl bir şey bilemeyiz tabi ki.Özel üretim olan ve sıkça karşıma çıkan bi ürün çok kötü olucağını sanmıyorum D3'süz kalsiyumu ben bu markadan kullnıyorumVIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SuperSkunk 6 17 Eylül, 2018 gönderildi Ceronimo, 4 saat önce yazdı: Özel üretim olan ve sıkça karşıma çıkan bi ürün çok kötü olucağını sanmıyorum D3'süz kalsiyumu ben bu markadan kullnıyorum Doğrudur ustam. Sadece konu altındaki iletileri paylaştım. Kullanmadım. Kalitesi hakkında bir bilgim yok. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş