Jump to content
CyBeRr

Editör Alımı Yapılacaktır!

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar bir süredir çok aktif ilgilenme şansım olmuyor forum ile ve daha önce aldığım arkadaşlar da bazı sebepler nedeniyle çok aktif olamıyorlar.

Önceki Editör alımlarını direkt olarak yapmıştım ama bu sefer de böyle deneyelim :)

Öncelikle aradığım şartlar;

1. Her şeyden önce insanlara saygılı olup, Türkçe'yi düzgün kullanması gerekli,
  2. Sürüngen, eklembacaklı veya forumda yer alan konu başlıkların herhangi bir bölümünde tecrübeli olmalı,
  3. Foruma günde 15 dakika da olsa zaman ayırabilmeli,
  4. Forumda eksik olan konularda İngilizce - Türkçe çeviriler yapabilmeli

Eğer bu şartları sağlayabilirim diyorsanız konunun altına yazabilir veya bana özelden DM atabilirsiniz.

Yukarıda saydığım şartlara uyar ayda en az 1-2 çeviri veya derleme konu yapabilirseniz ve yeni arkadaşlara yardımcı olmaya devam ettiğiniz sürece Editör'lüğünüz de devam edecek, gerçekten hakettiğini düşündüğüm arkadaşları ise Moderatör'lüğe yükselteceğim.

Tüm bunların karşılığı olarak ise insanlara yardım edebilmenin verdiği muhteşem hazzı yaşayacaksınız :)

Açıkçası forumumuzun şuan Türkiye'deki Sürüngenler hakkındaki en büyük ve en dolu platform olduğunu düşünüyorum.

Bunu sizlerin yardımıyla daha da geliştirir ve devam ettirebiliriz.

İlerisi için güzel planlarım var umarım bu planlara Reptula Team olarak birlikte imzamızı atabiliriz.

Saygılar mesajlarınızı bekliyorum.

reptulateam.thumb.jpg.e4c795df7d33a40f2ae2188f55e41eed.jpg

Kurallarımızı da okumayı unutmayın:

• Like 2

On 11/14/2018 at 10:28 PM, CyBeRr said:

Kendinizi ve hobi ile ilginizi anlatan kısa bir ön yazı atabilirsiniz

Yazdim Kaan Bey.

• Like 1

Arkadaşlar başvuruları aldım. Dün çekim vs derken kuralları oluşturamadım. Onları oluşturayım dönüş yapacağım hepinize 😊🙌🏻

Çok teşekkürler ilginiz için. 

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için şuan için kadromuz dolmuştur. İlerleyen zamanlarda ihtiyaca göre yine değerlendirebiliriz. İyi forumlar dilerim

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.