Corn Snake Morphs
By
harunkeskintr, in Corn
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By akudra
Hepinize merhaba arkadaşlar.Uzun bir zaman oldu konu açmayalı elimde şuan hali hazırda 1 adet leopard var 1 yıldır besliyorum ben de hobimi genişletmek amacıyla yeni türlere yöneldim.Aslında ilk başta bearded bukalemun falan düşünürken aniden babamla birlikte doğa yürüyüşü yaparken ilk defa yılan görüp elime almam sonucunda yılanlara bayılmaya başladım.Başlangıç için ball piton yada corn düşündüm aileme söyleyince ciddi konuşamadan 'hayır hayır olmaz bu eve yılan girmez demeye başladılar' daha konuyu tam açmadan hemde zehirsiz diyorum ikna edemiyorum napcağı belli olmaz diyorlar karşılık olarak sivrisinekten kaçmalarını söylüyorum daha çok insan öldürdüğü için:) geckon bile kaçtı diyorlar ya kaçarsa napcan diyolar ama geckomun kaçması da babamın yüzündendi çünkü kkümes teliyle yaptığımız teraryumun altı açık kalınca kaçtı ve o günden sonra iyice alıştı.
Sizden istediğim şey fiyatı çok yüksek olmayan 1000 tlyi geçmeyen zehirsiz ve atak yapmayan yılan türleri önerisinde bulunmanız ve en önemlisi ailemi nasıl ikna edebilirim konuşmaya bile giremiyorum biraz inatçılar:)
-
By bekomeister
MERHABA
yabanci bi kanalda adamin teki yilani icin teraryumun icinde torflu bi yer yapmisti sizce hangisi uygun olur ve mantikli olur mu?
-
By bekomeister
Merhaba herkese iyi hobiler
elimde corn snakw var fakat 3 seferdir galiba yemin boyu buyuk diye hepsini yiyemeden geri cikariyor
1. sorum =yemleri buzluga geri atip sonra versem.ne olur
2= ben bazen kendim maşa ile yardimci oluyordum da alternatif ne onerirsiniz
-
By RW07
Mandarine tangerine
line breed morphudur. Mandarini ilk üreten gecko genetics tir. Özellikleri canlı turuncu renkler ve alt gövdeye kadar kaymasıdır.
Tug line ile karıştırılmamalıdır. Rainwaterdan gelmesi ile daha koyu renkler ve paralel desenler elde edilir
Fotoğraftaki canlı madarin tangerine rainwater dır.
Green tangerine
Ultimate Geckonun Electric tangerine projesinden çıkan line bred morphtur.
Emerine, rainbow stripe ve electric tangerinlerin seçilimli çiftleşmesinden üretilir.
Tangerine özellikleri taşımasıyla beraber yeşil renkleriyle kendini belli eder genellikle sırta dikey yeşil renkler olur. Tangerine lerin en özellerinden biridir.
Wy red stripe tangerine
Turuncu vücut siyah noktalar ile bilinir. Albino ile combolanabilir. Tangerine leri yukarda açıklamıştım
RADAR
Radar Leopar Gecko ları oldukça nadir görülen ve Bell Albino ile Eclipse traitlerinin çaprazlanması sonucu elde edilen bir morftur. Radar geckoların en doğru olanları mutlak kırmızı göze sahip olanlardır.
fotoğraftaki canlı sunglow radar dır.
Diablo blanco
2006 yılında bulunmuştur billizard ve raptor combosudur. Vucut beyaz ve gözler kırmızıdır. Macksnow ve banana diablo blanco varyeteleri vardır. Banana diablo da sarı lekeler bulunur.
Reverse stripe typhoon.
Rainwater albino + eclipse+paternless genlerinin birleşmesinden oluşur. Vücut sarı gözler kırmızı, koyu kırmızı veya snake eye olabilir. Stripe ise line breed üretimden gelmektedir.
Tug sunglow.
Tug line ile sunglowun birleşimidir. Sunglow= super hypo tangerine carrot tail + albino birleşmidir. Vücut sarı veya turuncu olabilir. Kuyruk turuncudur genelde.
Raptor
(Red eye Albino Paternless Tremper ORange)
Tremper varyetesidir. Gözler kırmızı tonlarıdır. Bazen snake eye olabilir. Vücut geneli lekesiz az lekeli veya ct olabilir. Üreticilerin favori morphlarındandır ve bir çok combo ile top morphlar alınabilir.
Db, dreamsickle, nova gibi top canlılar raptordan üretilir.
-