Jump to content
Orcunmete

Coral Snow Corn Snake

Recommended Posts

Herkese iyi günler forum ahalisi!

Yarışmaya Ankaradan katılıyorum.😂 Tamam şimdi gırgır şamata yok. Dişi iki yaşında corn snake sahibiyim. Coral snow çoook tatlı bir canlı kendisi. Ankarada başka yılan besliyenlerle tanışmayı, instagramdan falan belki yüz yüze gerçekten çok isterim. İleride ball python almayı da düşünüyorum tabi ki ona daha vakit var. Asıl olay bu kızımızı çiftleştirmek istiyorum bir ara. Altından kalkabiliceğim birşey mi bilmiyorum ama en azından bi konuşalım şöyle güzel bir morph sahibi varsa bakalım nasıl yavrusu olucak falan konuşalım istiyorum.

Herkese iyi günler dilerim.

Orçun Bey merhabalar, 

Kızınızın bir de fotoğrafı varsa belki talipsi artar : ) 

Size önerim yine coral , coral snow veya salmon snow erkeklerle çiftleştirmeniz. Forumdan uygun bir es bulabileceğinizi düşünüyorum. 

Yılanınızı ciftlestireceginiz zamansa boyunun 1 metrenin üzerinde  olmasi , yaşının da en az 3 olması tavsiye edilir. Bu yılı pas geçmenizi, ancak yıl boyunca her hafta bolca beslenmesini tavsiye ederim.

Selamlarımla

Bende şuan yaklaşık 2 yaşına erkek snowcorn var 120 cm e yakın iri bir erkek son 2 haftadır aşırı derecede çiftleşme eğiliminde, çıkan yavrulardan hiçbir talepte bulunmayı düşünmüyorum detay için ulaşın 0553 631 3881

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.