Orcunmete 57 Posted March 22, 2019 Herkese iyi günler forum ahalisi! Yarışmaya Ankaradan katılıyorum.😂 Tamam şimdi gırgır şamata yok. Dişi iki yaşında corn snake sahibiyim. Coral snow çoook tatlı bir canlı kendisi. Ankarada başka yılan besliyenlerle tanışmayı, instagramdan falan belki yüz yüze gerçekten çok isterim. İleride ball python almayı da düşünüyorum tabi ki ona daha vakit var. Asıl olay bu kızımızı çiftleştirmek istiyorum bir ara. Altından kalkabiliceğim birşey mi bilmiyorum ama en azından bi konuşalım şöyle güzel bir morph sahibi varsa bakalım nasıl yavrusu olucak falan konuşalım istiyorum. Herkese iyi günler dilerim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elveriel 87 Posted March 22, 2019 Orçun Bey merhabalar, Kızınızın bir de fotoğrafı varsa belki talipsi artar : ) Size önerim yine coral , coral snow veya salmon snow erkeklerle çiftleştirmeniz. Forumdan uygun bir es bulabileceğinizi düşünüyorum. Yılanınızı ciftlestireceginiz zamansa boyunun 1 metrenin üzerinde olmasi , yaşının da en az 3 olması tavsiye edilir. Bu yılı pas geçmenizi, ancak yıl boyunca her hafta bolca beslenmesini tavsiye ederim. Selamlarımla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Orcunmete 57 Posted March 22, 2019 Madem öyle bu burada dursun. Teşekkürler Elveriel bey😊 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Utkututku 0 Posted March 24, 2019 Bende şuan yaklaşık 2 yaşına erkek snowcorn var 120 cm e yakın iri bir erkek son 2 haftadır aşırı derecede çiftleşme eğiliminde, çıkan yavrulardan hiçbir talepte bulunmayı düşünmüyorum detay için ulaşın 0553 631 3881 Quote Share this post Link to post Share on other sites