Orcunmete 57 Posted March 24, 2019 Elime falan aldığımda duyduğum bir ses var yaklaşık yarım saniye, bir saniye falan sürüyor. Sanki bir sıkıntısı var da anlamıyorum ben. Kafasını saçma sapan yerlere sürtüyor daha doğrusu burnunun ucunu. Sanki burnunu çekiyormuş gibi bir ses, küçük bir bebek burnunu çekiyormuş gibi düşünün uzun değil bir saniye falan. Yardımcı olabilirsiniz umarım. Çok kafama takıldı iki gündür..🙁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ahmyildiz 63 Posted March 24, 2019 RI(respiratory infection) solunum yolu enfeksiyonu olabilir. Burnundan akıntı hava kabarcığı vs görebildiniz mi? Video çekip atabilirseniz daha kolay yardımcı olabilir tecrübeli arkadaşlar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Orcunmete 57 Posted March 24, 2019 ahmyildiz, 14 dakika önce yazdı: RI(respiratory infection) solunum yolu enfeksiyonu olabilir. Burnundan akıntı hava kabarcığı vs görebildiniz mi? Video çekip atabilirseniz daha kolay yardımcı olabilir tecrübeli arkadaşlar. Akıntı,hava kabarcığı yok ama ben de ondan şüpheleniyorum video atayım en iyisi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Orcunmete 57 Posted March 24, 2019 Videoda sesi yüksek dinlemelisiniz tahminimce birkaç kere yapıyor zaten o sesi sonlarda da net bir şekilde duyuluyor. Tedavi etmem lazım sanırım bu ufaklığı 😔 Siteye yükleyemedim direkt olarak youtube a koydum başında da var net bir şekilde. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tupturuncu 12 Posted March 16, 2020 Merhabalar, yılanımda ben de duydum bugün iki üç kere aynı sesten. Bilgilenme amaçlı forumda gezerken buldum bu konuyu, son gelişmeler ne oldu acaba? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Orcunmete 57 Posted March 17, 2020 Çok fazla hayvana bir şey yapmamalıymışız. Ciddi bir olay değilmiş o kadar ama ısısını arttırmak gerekiyormuş belli ki üşüyor. Ekstra bir durum yok sadece bir süre handling yapma ki iyileşsin güzelce demişti yabancı bir arkadaş. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites