conireyiz123 11 Posted April 20, 2019 Başlıkdada belirttiğim gibi corn snake teraryumunda kullanım uygunmudur yabancı kaynaklarda sert olduğundan dolayı yılanda yara yapabilir diyordu birde türk hobicilerimizden duyalım. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marshall 484 Posted April 20, 2019 Görsel'de ki gibi olmamalı,Uygun değil. Ama çimleri kısa ve yumuşak olanından bulabilirseniz kullanabilirsiniz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
conireyiz123 11 Posted April 20, 2019 Marshall, 3 dakika önce yazdı: Görsel'de ki gibi olmamalı,Uygun değil. Ama çimleri kısa ve yumuşak olanından bulabilirseniz kullanabilirsiniz. Cevabın için teşekkürler. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArboRealist 48 Posted April 23, 2019 Cevabın için teşekkürler.ben koku sorunu oldugunu duymustum bir yerde ama bilmiyorum bukalemun terrasinin duvarlarini kaplayan biri yazmistiSM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites
conireyiz123 11 Posted April 23, 2019 Marshall, 20.04.2019 - 23:06 yazdı: Görsel'de ki gibi olmamalı,Uygun değil. Ama çimleri kısa ve yumuşak olanından bulabilirseniz kullanabilirsiniz. ToKayDostu, 1 saat önce yazdı: ben koku sorunu oldugunu duymustum bir yerde ama bilmiyorum bukalemun terrasinin duvarlarini kaplayan biri yazmisti SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Arkadaşın dediği gibi bulursam alırım ve sık temizleme yaparsam sanmıyorum sorun olacağını Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArboRealist 48 Posted April 24, 2019 Arkadaşın dediği gibi bulursam alırım ve sık temizleme yaparsam sanmıyorum sorun olacağınıben ondan degil çimenin kendi kokusundan bahsediyorumSM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites