Jump to content
conireyiz123

Corn Snake Bakım İçin Teraryum

Recommended Posts

Çok sağlıklı bir corn snake istediğim için hiçbir masraftan kaçımnadan tahmini bir sepet hazırladım sizce bu malzemelerle çok sağlıklı olurmu,başka lazım birşey varmı.
Flamingo Infrared Kızılötesi Lamba 50W(Sıcak Bölge İçin)
Exo Terra Sarmaşık(Dekor Olsun)
Exo Terra Sürüngen Yakalama Kancası (Handling Sırasında Yukarıdan Tutarsam Hayvan Strese Girmesin)
Exo Terra Sürüngen Mağarası L (Sıcak Taraf İçin)
Exo Terra Mıknatıslı Sürüngen Yuvası Büyük(Soğuk Taraf İçin)
Exo Terra Sürüngen Yemleme Maşası(27cm Besleme İçin)
Exo Terra Digital Thermometer - Isı Ölçer(Ölçüm İçin Klasik)
Exo Terra Digital Hygrometer - Nem Ölçer(Buda Ölçüm İçin)
Exo Terra Teraryum 90x45x45cm(Teraryumu Yılan Büyük Olsun Diye Büyük Tuttum)

Eğerki eklenecek birşey varsa fiyatı önemli değil söleyebilirsiniz

Merak Edenlere Son Fiyat 2600Tl Oldu

Selamlar, öncelikle Malzemeler bir canlıyı sağlıklı yapmaz. Zaten canlıların özel istediği mecbur temin etmeniz gereken bir takım malzemeler vardır; ısıtıcı, UVB, termometre vb gibi , ortam koşulları, beslenme ve diyet gibi faktörler canlıların gelişimini ve sağlıklarını etkiler.

Yılanlarda ısı lambası ortamı ve canlıyı fazla kurutabileceği için pek önerilmez, hiç gerek yok. Onun yerine ısıtıcı ped almanız gerekiyor.

Birde su kabı ve taban malzemesi göremedim listede. Bunlar dışında söylenecek bir şey yok sanırım, umarım mısır yılanınız sağlıklı ve güzel bir şekilde büyür iyi hobiler.

Marshall, 9 dakika önce yazdı:

Selamlar, öncelikle Malzemeler bir canlıyı sağlıklı yapmaz. Zaten canlıların özel istediği mecbur temin etmeniz gereken bir takım malzemeler vardır; ısıtıcı, UVB, termometre vb gibi , ortam koşulları, beslenme ve diyet gibi faktörler canlıların gelişimini ve sağlıklarını etkiler.

Yılanlarda ısı lambası ortamı ve canlıyı fazla kurutabileceği için pek önerilmez, hiç gerek yok. Onun yerine ısıtıcı ped almanız gerekiyor.

Birde su kabı ve taban malzemesi göremedim listede. Bunlar dışında söylenecek bir şey yok sanırım, umarım mısır yılanınız sağlıklı ve güzel bir şekilde büyür iyi hobiler.

Teşekkürler.

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.