conireyiz123 11 Posted April 21, 2019 Arkadaşlar corn snake üretimi yapacağım 1 sene içerisinde,inkübatör olarak tavuk kuluçka makineleri uygunmudur ?https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/qtm-60p-full-otomatik-kulucka-makinasi-431356053 eğerki uygunsa bunu alacağım. Quote Share this post Link to post Share on other sites
conireyiz123 11 Posted April 21, 2019 Teknik Özellikler; Uyumlu Türler : Tavuk, Kaz, Ördek, Hindi, Keklik, Bıldırcın, Tüm kanatlılar ve SürüngenlerKapasite: 60 Yumurta veya 30 yumurta parçalı yükleme Otomatik Isı : Var Otomatik Nem: Var Otomatik Havalandırma : Var Otomatik Çevirme : Var Gün Sayacı : Var Hazır Program : Var Alarm : Var Su Deposu: Var dahili / 1 Lt Harici Su Deposu : Yok / Takılabilinir Opsiyonel Otomatik Nemlendirme : Var (Ultrasonik Dahili) Yarı Otomatik Nemlendirme : Var (%55 Mutlak nem gelişim) Manuel Nemlendirme : Var Besleme : AC 110V ~ 240V / 50-60HZ Güç : 40 w Viyöl ölçü : 31.5 x 31.5 Makina Ölçüleri : 46 cm x 48 cm x 42 cm Kasa arası yalıtım : Strafor 3 cm Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnılEr 77 Posted April 21, 2019 Bu ürünler zannedersem sadece ısıtma yapabiliyor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
conireyiz123 11 Posted April 21, 2019 AnılEr, 3 saat önce yazdı: Bu ürünler zannedersem sadece ısıtma yapabiliyor. Eğerki nemlendirme ve ısıtma varsa uygundur ozaman değilmi ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnılEr 77 Posted April 21, 2019 Eğerki nemlendirme ve ısıtma varsa uygundur ozaman değilmi ?Corn snakelerin kulucka gereksinimlerini bilmiyorum fakat o tavuk kulucka makineleri otomatik olarak yumurtalari tersyuz etmeye programlilar nasil olur bilemiyorum. Fakat o fiyatlara gereksinime gore kendiniz yapabilir veya yaptirabilirsiniz.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites
conireyiz123 11 Posted April 21, 2019 AnılEr, 2 dakika önce yazdı: Corn snakelerin kulucka gereksinimlerini bilmiyorum fakat o tavuk kulucka makineleri otomatik olarak yumurtalari tersyuz etmeye programlilar nasil olur bilemiyorum. Fakat o fiyatlara gereksinime gore kendiniz yapabilir veya yaptirabilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Dış görüntüyü seviyorum özelliklerinde yazdıgına göre nem ve ısı veriyor ve içerisinde hava filtresi var ne dersiniz ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnılEr 77 Posted April 21, 2019 Dış görüntüyü seviyorum özelliklerinde yazdıgına göre nem ve ısı veriyor ve içerisinde hava filtresi var ne dersiniz ?Detayli kontrol etmedim pek bir sey diyemeyecegim. Ama yumurta cevirme mekanizmasi var ise olmaz, surungen ve yilan yumurtalari pek hareket ettirmeye bile gelmiyor.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites
conireyiz123 11 Posted April 21, 2019 AnılEr, 2 dakika önce yazdı: Detayli kontrol etmedim pek bir sey diyemeyecegim. Ama yumurta cevirme mekanizmasi var ise olmaz, surungen ve yilan yumurtalari pek hareket ettirmeye bile gelmiyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Öle bi mekanizma varsa zaten yumurta sarısı patlar ve içerisindeki canlıda yaşayamaz mantıken tavuk yumurtalarında. Öle bi sistem yok diye biliyorum oyüzden bence olacaktır. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnılEr 77 Posted April 21, 2019 Öle bi mekanizma varsa zaten yumurta sarısı patlar ve içerisindeki canlıda yaşayamaz mantıken tavuk yumurtalarında. Öle bi sistem yok diye biliyorum oyüzden bence olacaktır.https://www.hedefkulucka.com/kulucka-makinesi-ile-civciv-cikarma/3. Paragrafa bakmanizi oneririm.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites
conireyiz123 11 Posted April 21, 2019 AnılEr, 1 dakika önce yazdı: https://www.hedefkulucka.com/kulucka-makinesi-ile-civciv-cikarma/ 3. Paragrafa bakmanizi oneririm. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ozaman en iyisi bu ürünü yapan firmayla iletişime geçmek eğerki çevirme özelliği yoksa alacağım varsa artık exo terraya 1500tl vericez 🤑🤑 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elveriel 87 Posted April 22, 2019 Merhabalar, Eğer yumurta döndürme mekanizması çıkartılabiliyorsa ve 27-28 C 'ye ayarlanabiliyorsa uygun bir alternatif olabilir. %50 nemin yeterli olup olmayacağından emin değilim, deneyimli arkadaşlar bu konuda bilgi verirse ben de sevinirim (ancak anladığım kadarıyla bu makinede nem oranı manuel olarak arttırılabilir) Selamlarımla 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
conireyiz123 11 Posted April 22, 2019 Elveriel, 22 dakika önce yazdı: Merhabalar, Eğer yumurta döndürme mekanizması çıkartılabiliyorsa ve 27-28 C 'ye ayarlanabiliyorsa uygun bir alternatif olabilir. %50 nemin yeterli olup olmayacağından emin değilim, deneyimli arkadaşlar bu konuda bilgi verirse ben de sevinirim (ancak anladığım kadarıyla bu makinede nem oranı manuel olarak arttırılabilir) Selamlarımla Teşekkürler. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shaco 132 Posted April 26, 2019 conireyiz123, 21.04.2019 - 03:39 yazdı: Arkadaşlar corn snake üretimi yapacağım 1 sene içerisinde,inkübatör olarak tavuk kuluçka makineleri uygunmudur ?https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/qtm-60p-full-otomatik-kulucka-makinasi-431356053 eğerki uygunsa bunu alacağım. Yavrular Çıkınca Haber Ver.Bekliyorum Quote Share this post Link to post Share on other sites