deniz1001 1 Posted June 26, 2019 Merhabalar yaz döneminden dolayı yılanımın kaldığı oda 31-32 dereceleri görüyor çatı katı olduğu için sıcaklık uzun süre bu değerlerde sabit kalıyor 1 ay oldu yem kabul etmiyor klima alacak gücüm yok vantilatör denedim ama pek fayda yok termometreden ısı değerini takip ediyorum evin her yeri aynı sıcaklıkta çözüm için önerisi olan var mı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
deniz1001 1 Posted June 26, 2019 Yardımlarinizi bekliyorum Quote Share this post Link to post Share on other sites
ahmyildiz 63 Posted June 26, 2019 Gün içerisinde fırsat buldukça soğuk suyu sprey yardımı ile yaşam alanına sıkabilirsiniz. Bir de yaşam alanını mümkün olduğu kadar yere yakın koyun. Evin zemininde sıcaklığı ölçmeyi deneyin öncelikle. Soğuk hava aşağı çöker sıcak hava yukarı çıkar. Su kabını büyütüp soğuk su koyarsanız onunda faydasını görürsünüz. Kısa bir süre de olsa bu tip anlık çözümler işe yarayabilir tabi dediklerimi gün içinde sık sık uygulamaya vaktiniz varsa. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites