Jump to content

Önerilen İletiler

Bu yarık nasıl oluştu peki? Mağara yerine kullandığınız şeyin bir kısmı gözüküyor da sanırım keskin köşeleri var.

Eğer öyleyse tekrar aynı sorun başka canlılarda yaşanmaması adına düzeltmelisiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: rengoku
      Merhaba l3 vagans tarantulam mağarasının önünü toprakla kapattı ve 3 gündür dışarı çıkmıyor yaklaşık 2 hafta önce kabuk attı sanırım erkek, bunu neden yapıyor olabilir torfta veya teraryumda bir sıkıntı olduğunda mı yapıyorlar yoksa kabuk değiştirmek için mi ? ne kadar süre sonra endişelenmem gerek (başlık ironi)
       
      a7d56334-39fb-44dc-96db-f2a0fbfbc084.jfif
    • Yazan: Ardacan
      İş yerimizin içinde buldum. Kesinlikle uçamıyor kanatlarını kontrol ettim bir sıkıntısını göremedim yavru diye düşünüyorum. Kutuya koyup gözetimimde olacak açık bir alana bıraktım, hiçbir yuva, gelen giden kuş, ötme vs. olmadı bende iş dönüşünde yanımda getirdim. Muhabbet kuşlarımla aynı kafese koymak yerine ( 1 kafesim var) ve zaten fazla kalmasını planlamadığım için (uçana kadar) kutuya koydum içine kapak ile su koydum kuş yemim var fakat yiyebilir mi bilmiyorum ne vermek ne yapmak lazım? Olabildiğince sıcak tutucam haşlanmış yumurta, kuş yemi falan vermeyi denicem bilenler varsa yardımcı olur musunuz. Ayrıca lütfen "keşke doğasına bıraksaydınız" ,"yuvası vardır" ,"bıraksanız annesi babası gelip ilgilenirdi" gibi yorumlar yapmayın. Dediğim gibi zaten bekledim aradım ama ne gelen oldu nede bi yuva bulabildim.

      VID_20231004_200826.mp4
    • Yazan: rengoku
      Merhabalar, yaklaşık 1 ay kadar önce yavru bir tarantula edindim. Tarantulam kabuk değiştirdi ve biraz büyüdü yaşam alanını orantılı şekilde büyütmek istiyorum ama taban malzemesiyle alakalı bir sıkıntı çekiyorum(daha doğrusu aklıma takılan bağzı şeyler var).Hindistan cevizi torfu bulamadım büyük ve tanıdığım bir petshopa gittim orda talaş kullanabilirsin dediler bende biraz talaş satın aldım. L3 bir vagans için talaş kullanmam sıkıntı yaratır mı yani nem tutma konusunda ve canlıya rahatsızlık verir mi 
      yanıtlarsanız çok mutlu olurum ilk canlım ve forumda yeniyim
    • Yazan: alperentozer
      Geckom sabah uyandığımda deri değiştirmişti sadece kafasının üstünde kalmıştı bende cımbız yardımıyla ona yardım ettim kafasının üstündeki büyük parçayı aldım ve bi sorun yoktu aksama kadar gece eve geldiğimde gözü kapalıydı açamıyordu öğlen oldu hala aynı hareket ediyor fakat görmüyor önünü gözü tamamen kapalı lütfen yardım edin 
    • Yazan: eneskalayli
      Selamlar herkese,

      Mümkünse İstanbul içerisinde Lasiodora Parahybana öncelikli yer türlerinden en fazla l8 canlı arayışındayım. Yoğunluklu araştırmamı Parahybana üzerine yapmış olduğum için öncelikli olarak parahybana istiyorum fakat önerileriniz doğrultusunda farklı türlere de yönelmem mümkün. Daha önce karınca ve mantis besledim. Tarantula konusunda uzun zamandır isteğim var fakat bilgim yetersiz kalacağı için cesaret edip almıyordum. Artık yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum, güzel bir çocuk edinmek istiyorum fakat elde edebileceğim kanalları bilmiyorum.

      Bu arkadaşları nerelerden elde edebiliriz nasıl fiyatlar ödemek makuldur, bilgilendirebilrseniz çok memnun olurum.

      Keyifli hobiler...

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.


5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

×