Jump to content

Önerilen İletiler

Kişinin adını lekelemek istemem ama tarantulayı aldığımdan beyli hiçbir şekilde düzelmeye dair bir şey yaşamadı dün sabah bilen bir abime götürdüğümde ise taratula ölmüş hatta birkaç hafta bile olmuş olabilir diye bir cevap aldım binbir hayal ile aldıgım düzelmedi düşündügüm güzelikleri yaşatamadan öldü hemde konuşma kayıtlarımızı atmak isterdimama kayıtları yok ı artık tek istediğim paramı alıp başka bir hobici den sağlam bir tarantula almak herhangi bir gelişmeyi foruma yansıtacagım

tarihinde Enes 23 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diger postunda güvenilmez olduğum söylenmis neye göre? Kendi hatasi disinda kayip yasayan kimin telafisini yapmamisim?. Arkamdan konuscagina erkek gibi yuzume aciklama yapsin. Senin konuna gelirsek bu kadar hafta neden bana yazilmadi? Benmi kosacagim senin canlinin peşinden. Canli sana yolladığım hafta düzelmeseydi telafini ayni canli ile yapardim ben. Ben senin gibileri çozdum simdide bu tipler turedi canlilara bakamiyorsunuz bakamayinca ve bir aksilik oluncada hak talep ediyorsunuz cok komik.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hazır konu acikkende su konuya aciklik getirme vakti gelmis beni kötüleyen insanlar -ref postu gorunce tabiiki toplanir okusunlar :). Kıs aylarında sizi uyardigim halde bile kargoyla canli almaya kalkarsaniz sonuclarinin bu tarz bitebilcegini öğrenmelisiniz bu kıs bu sekilde kac canliya yazik oldu. Bunlari tek sizler yasamıyorsunuz gerek eklembacakli gerek surungen ile benimde yasadigim oluyor. Disarida hava -lere dayanmis sadece strafor isitici ile 4 4luk bir kargo oldugunu yaptigini dusunenler var :D Risk kargo ne şartlarda olursa olsun her zaman vardir. Beklentinizi ona göre ayarlayin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Haftalardır mesaj atıyoruma ama bukadar yaşadıysa yaşar diye bir cevap aldım ve sizin cevaplarınız dogrultusunda canlıya baktım elleme dokunma rahatsız etem lütfen hitap şekillerinize dikat edin bu tipler falan beb sadece paramı istiyorum

çünkü ilk haftada düzelmedi biliyoraunuz watsap mesajlarına erişe bilsem hepsini gösteririm ama yok baştada yazdım sadece paramı istiyorım

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Haftalardir mesaj attigin yok numaran kayitli degil ozelden yaz dilersen buraya ss atiyim ama hic uzatmayacagim. Sana canlinin kabuktada olabilecegi belirtilmisti sen ne yaptıysan artık durum buraya kadar gelmiş. Yine büyüklük bende kalsin diyorum telafini yapacagim. Numarani bana yaz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benim adımıda bu tarz komik seylerle sen ve arkamdan surekli konusan o kendini bilmez cocuk lekeleyemez. Bunu dile getirmek istemezdim ama bu hobiye yaptigim veya yapmaya calistigim katkilari beni taniyan herkes biliyor cok sukurki iyiliklerimde yerini buldu surekli irtibatta oldugum abiler kardesler edindim. Kısaca kıs sezonunda risk belirtilmesine rağmen 3 5 kayip oldu diye arkamdan borga boyle soyle hep böyle yapıyor  diyerek beni bitiremezsiniz baska yol bulun :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlk 2 tarantulamı aldığım Ahmet abimle hiç sıkıntım olmadı, canlıları almadan önce sorularıma da çok iyi ve nazikçe cevap verdi ve reptulanın birden fazla bölümünde aktif biri (gerek facebook gerek burası). Havanın da soğuk olduğunu düşünecek olursak tek bir sling için direkt suçlayıcı yaklaşım hiç hoş olmamış. O yüzden özel mesajdan yazarsanız ilk başta ve biraz daha nazik olursanız herkes için daha iyi olacaktır. İyi günler. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yaklaşık 1 buçuk ay önce alınmış  tarantulanın  ölümü , ölüm süreci  satıcı ile alakalı  değildir  sahiplenenin  bilgi eksikliği ve eksik ortam şartlarındandır  . canlının alındıktan 1 hafta sonra çekilen fotografında  yeni kabuk attığı  görülüyor tahminen 6 saat  içerisinde atmış ve düz   duruyor  normal bir  duruş  sergiliyor . bu süreçte  canlıyı  rahatsız  ettiği  ayaklarını  oynattığınıda  kendi belirtmiş . 


para  iade  konusuna  gelirsek bunu  talep  etme  hakkının  oldugu  sanmıyorum . canlının   eksik ve  yetersiz  bilginizden  dolayı  öldüğü   aşikar . 

keyifli hobiler ...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

enes burdan yazarak bişey elde edmezsin keşke adamla konuşsaydın telafisini isteseydin ama sen onun yerine adamın adını lekelemeye calısıyosun dediğim gibi bende tarantula aldım elime gelmede sürat kargo yüzünden bugün yazdım ve adam özür diledi keşke wp den yazsaydın en azından telafisini yapardı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.


5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

×