Jump to content

Önerilen İletiler

ama emin olmadığımdan agama armata da olabilir Türkiye'de bulman da ayrı bir garip

tarihinde serdar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdar, 9 saat önce yazdı:

ama emin olmadığımdan agama armata da olabilir Türkiye'de bulman da ayrı bir garip

Bir gün içinde iki kere çıktı karşıma 2 farklı canlı mı çıktı yoksa  ikisinde de aynı canlı mı çıktı onu ayırt edemedim agama atmata nın Fotoğraflarına baktım aculeata ya daha çok benziyordu

tarihinde emirfzloglu2135 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirfzloglu2135, 1 saat önce yazdı:

Buda diğer gördüğüm

IMG_0007.PNG

o halde agama(keler) olduğunda fikir birliği ettik de zaten doğadan koparılan canlıların beslenmesi hem daha zor adapte olma sürecinden kaynaklı ve etik değil(karınca kraliçeleri hariç) forumdaki herkes bu konuda hemfikirdir diye düşünüyorum. O nedenle fotoğrafllama işlemi tamam ama lütfen hiçbir canlıyı doğasından koparmayınız. :)

tarihinde serdar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdar, 12 dakika önce yazdı:

o halde agama(keler) olduğunda fikir birliği ettik de zaten doğadan koparılan canlıların beslenmesi hem daha zor adapte olma sürecinden kaynaklı ve etik değil(karınca kraliçeleri hariç) forumdaki herkes bu konuda hemfikirdir diye düşünüyorum. O nedenle fotoğrafllama işlemi tamam ama lütfen hiçbir canlıyı doğasından koparmayınız. :)

Yok ikisinde de saldım gittiler 😉

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: sameti42
      Bütün arkadaşlarıma selamlarr.. Türkiyenin sürüngen ansiklopedisi yazan yerine.. Vahşi doğadan canlı alınmaz alınırsa yaşayamaz ölürrr ölürrr... yazısıyla değiştirmeyi teklif ediyorum.. O kadar fazla halen vahşi doğadan alınıp bune bune türü ne beslenirmi, bu ne yer ki ne içer ki diyen varki.. Sonu gelmiyor..Aramıza çok yeni katılan arkadaş var normal.. En tepeye sabitlensin bu yazıı... Doğasından bir hayvan türü ne olursa olsun ASLAA ALINAMAZZ!! (Karınca mevzusunu bilmiyorum onun dışında söylüyorum bunları).. Sadece esaret altındakileri besliyoruz.. Canım hobidaşlarım hepinizi seviyorum 😉😉❤️❤️
    • Yazan: Zeze97
      Kertenkeleme birçok farklı böcek türü, sinek, sümüklü böcek, örümcek yedirmeye çalıştım ama hiçbirini yemiyor. Sadece bir kez yalayıp bırakıyor. Aynı kapta yarım saat kalıyorlar, hepsi kertenkelemin kafasında gözünde geziniyor ama benimki sadece arada bir eliyle yere atıyor canlı yemleri. Hiçbir şey yemese psikolojisinin bozuk olduğunu düşünürdüm ama kedi maması ve özellikle tavuk göğsü yemeye bayılıyor 😅 tavuk göğsü verdiğimde 4-5 parça yiyor. Kendisi balkan yeşil kertenkelesi ve doğadan geldi aslında. Böcek yememesini anlayamıyorum. Bu beslenme tarzıyla giderse kendisine birşey olur mu? 
    • Yazan: Jonathan
      Fotoğrafları ekte veriyorum Morphu nedir?

Gözleri ise bu(Gözlerinin ne olduğunu da söylerseniz sevinirim :

Evet arkadaşlar, Şuanki sıcaklarda teraryumum kapağı açık olmasına rağmen soğuk bölge 29.5 derece, sıcak taraf ise 
      ısıtıcı pedi kapattım ama 31 derece. Soğuk tarafı nasıl soğutabilirim. Pc fanı falan taksam işe yararmı? Kapıları açtım cereyan yapsın diye yapmıyorda
      Evet arkadaşlar leopard geckom su kabına dışkılıyor ne yapmalıyım?