FireReptile 48 Posted May 5, 2020 Leopard geckom derisini değiştirdi fakat gözünün üstünde minik bi parça kalmıştı bende ılık su ve kulak pamuğuyla çıkarttım fakat o gözünü şuan açmıyor yada açamıyor , lütfen yardım edin 🙏 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaantpskl 63 Posted May 5, 2020 Bence fotoğraf eklesen daha hızlı yardımcı olabilir bilgili arkadaşlar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FireReptile 48 Posted May 5, 2020 kaantpskl, 17 dakika önce yazdı: Bence fotoğraf eklesen daha hızlı yardımcı olabilir bilgili arkadaşlar. Tamamdır ekliyorum hemen sağolun tavsiye için Quote Share this post Link to post Share on other sites
Repdeno 9 Posted May 6, 2020 Canlı stresten dolayı gözünü açmıyor olabilir veya su çok sıcak veya soğuk olduğu için gözüne zarar vermiş olabilir fakat gözünü ışıktan rahatsız olduğu için açmıyor da olabilir onu yuvasına koy ve saklanma mağrasına girmesini bekle girdikten sonra onu izole et ve sesten olabildiğince uzak tut. Bunlar işe yaramazsa canlının tekrar deri değiştirmesini bekle bu da olmazsa malesef canlının gözünde ciddi bir problem olabilir bir daha da böyle bir şey yapma onlar kalan derileri kendileri çıkartamazsa bir sonraki deri değişiminde illaki çıkar Quote Share this post Link to post Share on other sites
VetHekEgemen 4 Posted May 6, 2020 Gözde bulunan hasarlar kesinlikle profesyonel yardım alınması gereken konulardır yakınınızda egzotik hayvanlarla bilgili bir veteriner hekime götürmenizi öneririm. Profesyonel yardım alana kadar yapacağınız en olumlu hareket ılık çayla banyo yaptırmaktır. Bunun dışında ilaç kullanmayınız. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alperentozer 0 Posted June 11, 2023 merhaba aynı sorun bende var çözümü buldunuz mu acaba? lütfen cevap verirseniz çok sevinirim minnettar kalırım Quote Share this post Link to post Share on other sites
alperentozer 0 Posted June 11, 2023 FireReptile, 5.05.2020 - 10:15 yazdı: Leopard geckom derisini değiştirdi fakat gözünün üstünde minik bi parça kalmıştı bende ılık su ve kulak pamuğuyla çıkarttım fakat o gözünü şuan açmıyor yada açamıyor , lütfen yardım edin 🙏 lütfen bana dönüş yapın Quote Share this post Link to post Share on other sites