Jump to content
FireReptile

Gecko Göz Sorunu Acill

Recommended Posts

Leopard geckom derisini değiştirdi fakat gözünün üstünde minik bi parça kalmıştı bende ılık su ve kulak pamuğuyla çıkarttım fakat o gözünü şuan açmıyor yada açamıyor , lütfen yardım edin 🙏 

kaantpskl, 17 dakika önce yazdı:

Bence fotoğraf eklesen daha hızlı yardımcı olabilir bilgili arkadaşlar.

Tamamdır ekliyorum hemen sağolun tavsiye için

Canlı stresten dolayı gözünü açmıyor olabilir veya su çok sıcak veya soğuk olduğu için gözüne zarar vermiş olabilir fakat gözünü ışıktan rahatsız olduğu için açmıyor da olabilir onu yuvasına koy ve saklanma mağrasına girmesini bekle girdikten sonra onu izole et ve sesten olabildiğince uzak tut. Bunlar işe yaramazsa canlının tekrar deri değiştirmesini bekle bu da olmazsa malesef canlının gözünde ciddi bir problem olabilir bir daha da böyle bir şey yapma onlar kalan derileri kendileri çıkartamazsa bir sonraki deri değişiminde illaki çıkar 

Gözde bulunan hasarlar kesinlikle profesyonel yardım alınması gereken konulardır yakınınızda egzotik hayvanlarla bilgili bir veteriner hekime götürmenizi öneririm. Profesyonel yardım alana kadar yapacağınız en olumlu hareket ılık çayla banyo yaptırmaktır. Bunun dışında ilaç kullanmayınız.

FireReptile, 5.05.2020 - 10:15 yazdı:

Leopard geckom derisini değiştirdi fakat gözünün üstünde minik bi parça kalmıştı bende ılık su ve kulak pamuğuyla çıkarttım fakat o gözünü şuan açmıyor yada açamıyor , lütfen yardım edin 🙏 

lütfen bana dönüş yapın

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.