Koprices 12 Posted May 10, 2020 Arkadaşlar iyi aksamlar hepinize Antalyada ki hobiciler olarak bir WhatsApp grubu kurmaya karar verdik bu grupta istediğiniz soruları sorup fikir alışverişi yapabilirsiniz veya sohbet için gelebilirsiniz ilerde belki bi yere oturup sohbet falan ederiz tanışırız güzel olur yani katılmak isteyen ve Antalya da oturan arkadaslar varsa özelden mesaj atabilirler şuanda 5 kişiyiz hepinizi bekliyorum Quote Share this post Link to post Share on other sites
s2lenjelo 0 Posted May 10, 2020 +1 gruptayım. tüm hobici arkadaşları bekliyoruz Quote Share this post Link to post Share on other sites
mmustafasanli 0 Posted June 18, 2020 Antalya'da karınca besleyen arkadaş var mı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mutlu43 13 Posted June 18, 2020 Koprices, 10.05.2020 - 22:45 yazdı: Arkadaşlar iyi aksamlar hepinize Antalyada ki hobiciler olarak bir WhatsApp grubu kurmaya karar verdik bu grupta istediğiniz soruları sorup fikir alışverişi yapabilirsiniz veya sohbet için gelebilirsiniz ilerde belki bi yere oturup sohbet falan ederiz tanışırız güzel olur yani katılmak isteyen ve Antalya da oturan arkadaslar varsa özelden mesaj atabilirler şuanda 5 kişiyiz hepinizi bekliyorum antalyalı olmak sartmı benim yasadıgım yerde ben haric yapan yok Quote Share this post Link to post Share on other sites
mmustafasanli 0 Posted June 18, 2020 Antalya sormamın nedeni elden değiş tokuş yapabilmek içindi. Yeni sardım karınca olayına önceden beslediğim bir sürü canlı var. Lakin evlenince genel olarak kadınların ürperdiği varlıklar eve giremiyor. Karıncalar bu durum için ideal.Buradan ve youtube tan 2 aydır araştırma yaptım .Şuanda 10 tane kadar kraliçem var 1 tanesi işçileri çıkardı, gerisi yumurta safhasında. Messor - Camponotus - Lasius türleri var gibi yanlış tanımlamadıysam. Son yakaladığımda Plagiolepis a benziyor daha yumurtlamadı Aynı türleri en azından beslemek isteyenlere verirdim 10 koloni fazla olur... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koprices 12 Posted June 18, 2020 mutlu43, 14 saat önce yazdı: antalyalı olmak sartmı benim yasadıgım yerde ben haric yapan yok Evet şart ve alım yapmıyoruz artık Quote Share this post Link to post Share on other sites
mmustafasanli 0 Posted June 18, 2020 Eyvallah sağlık olsun yapacak bir şey yok... Kolay gelsin... Quote Share this post Link to post Share on other sites