Jump to content
Koprices

Antalya Hobiciler Grubu

Recommended Posts

Arkadaşlar iyi aksamlar hepinize Antalyada ki hobiciler olarak bir WhatsApp grubu kurmaya karar verdik bu grupta istediğiniz soruları sorup fikir alışverişi yapabilirsiniz veya sohbet için gelebilirsiniz ilerde belki bi yere oturup sohbet falan ederiz tanışırız güzel olur yani katılmak isteyen ve Antalya da oturan arkadaslar varsa özelden mesaj atabilirler şuanda 5 kişiyiz hepinizi bekliyorum 

Koprices, 10.05.2020 - 22:45 yazdı:

Arkadaşlar iyi aksamlar hepinize Antalyada ki hobiciler olarak bir WhatsApp grubu kurmaya karar verdik bu grupta istediğiniz soruları sorup fikir alışverişi yapabilirsiniz veya sohbet için gelebilirsiniz ilerde belki bi yere oturup sohbet falan ederiz tanışırız güzel olur yani katılmak isteyen ve Antalya da oturan arkadaslar varsa özelden mesaj atabilirler şuanda 5 kişiyiz hepinizi bekliyorum 

antalyalı olmak sartmı benim yasadıgım yerde ben haric yapan yok

Antalya sormamın nedeni elden değiş tokuş yapabilmek içindi. Yeni sardım karınca olayına önceden beslediğim bir sürü canlı var. Lakin evlenince genel olarak kadınların ürperdiği varlıklar eve giremiyor. Karıncalar bu durum için ideal.Buradan ve youtube tan 2 aydır araştırma yaptım .Şuanda  10 tane kadar kraliçem var 1 tanesi işçileri çıkardı, gerisi yumurta safhasında. Messor - Camponotus - Lasius türleri var gibi yanlış tanımlamadıysam. Son yakaladığımda Plagiolepis a benziyor daha yumurtlamadı :/ Aynı türleri en azından beslemek isteyenlere verirdim 10 koloni fazla olur...

mutlu43, 14 saat önce yazdı:

antalyalı olmak sartmı benim yasadıgım yerde ben haric yapan yok

Evet şart ve alım yapmıyoruz artık

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.