hako2121 3 Posted September 14, 2020 dostlarım elimdeki tarantulaları farklı sitelerde satışa sunuyorum biri hayvanla video istedi bende olduna dair hani senın hayvanın burda gibisinden dair güven amaçlı bitane arkdaşım dediki orman bakanlına atarsa sorun sorun olur dedi bunlar satışı yasak ama bu kadar tehlikeli oldunu bilmiyodum beni bilgilendirimisiniz satış konusunda hani iyi fiyatada satıyordum taki o dostum öyle diyene kadar vazgeçtim satmaktan varsa öneriler paylaşırmısınız dostlarım. Share this post Link to post Share on other sites
Karayels 161 Posted September 14, 2020 güvenildik yerlerde satışa koy , referans iste Share this post Link to post Share on other sites
mssxr 69 Posted September 14, 2020 sadece canlıyı çek kendini çekme almassanız almayın de ama sert değil Share this post Link to post Share on other sites
Bukalemuncu 59 Posted September 14, 2020 (edited) hako2121, 3 saat önce yazdı: dostlarım elimdeki tarantulaları farklı sitelerde satışa sunuyorum biri hayvanla video istedi bende olduna dair hani senın hayvanın burda gibisinden dair güven amaçlı bitane arkdaşım dediki orman bakanlına atarsa sorun sorun olur dedi bunlar satışı yasak ama bu kadar tehlikeli oldunu bilmiyodum beni bilgilendirimisiniz satış konusunda hani iyi fiyatada satıyordum taki o dostum öyle diyene kadar vazgeçtim satmaktan varsa öneriler paylaşırmısınız dostlarım. Sen büyük ihtimal @Stozenn den grammostala alıp 80 tl ye satıyorsun ve ayrıca aynı dikkat çekici başlıkla konu açıp durma Edited September 14, 2020 by Bukalemuncu Share this post Link to post Share on other sites
TheAware 21 Posted September 14, 2020 Buraya aç kankam alalım soruna cevap veriyim evet olabilir bilemezsin insanları Share this post Link to post Share on other sites
egedenizuv 11 Posted September 14, 2020 Bukalemuncu, Bir saat önce yazdı: Sen büyük ihtimal @Stozenn den grammostala alıp 80 tl ye satıyorsun ve ayrıca aynı dikkat çekici başlıkla konu açıp durma onu ben de gördüm sürüngenpazarından ayıp Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 14, 2020 Bukalemuncu, Bir saat önce yazdı: Sen büyük ihtimal @Stozenn den grammostala alıp 80 tl ye satıyorsun ve ayrıca aynı dikkat çekici başlıkla konu açıp durma Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Bi ara iddaa dan 4 5 bin tutturdum şunları şunları alsam diye konu açtı Bi ara 200 lira altı canlı arıyorum dedi. Şimdi de başkasına aldım ama evinde bebek var dediği tarantulaları satıyor ama evde küçük kardeşim olduğu için yazmış. Garip Share this post Link to post Share on other sites
Bukalemuncu 59 Posted September 14, 2020 egedenizuv, 21 dakika önce yazdı: onu ben de gördüm sürüngenpazarından ayıp Birde uygun fiyata yazmış tabi oraya değilde buraya uygun fiyata satıyorum yazmış Share this post Link to post Share on other sites
TheBoss 237 Posted September 14, 2020 Editörler inceleyecektir mutlaka @Marshall Share this post Link to post Share on other sites
Bukalemuncu 59 Posted September 14, 2020 siemespi, 18 dakika önce yazdı: Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Bi ara iddaa dan 4 5 bin tutturdum şunları şunları alsam diye konu açtı Bi ara 200 lira altı canlı arıyorum dedi. Şimdi de başkasına aldım ama evinde bebek var dediği tarantulaları satıyor ama evde küçük kardeşim olduğu için yazmış. Garip Bence kardeşime alıcam 200 tl bütçem var falan yazmışya acındırmak gibi çünkü ondan sonra ite bir sürü hayvan alıcam 5 bin tl bütçe yetermi falan yazmış Share this post Link to post Share on other sites
egedenizuv 11 Posted September 14, 2020 okurken ben utandım Share this post Link to post Share on other sites
hako2121 3 Posted September 14, 2020 egedenizuv, 46 dakika önce yazdı: onu ben de gördüm sürüngenpazarından ayıp Ayip olan ne senin yasin 11 12 gelip burda tatava yapma ucuza alip kâr etmenin neyi ayip yasin ufak senin benim yasim 23 cocuk degilim ben hem sen ilk once hangi hayvanin ilk hobi icin beslenir onu adama gidiyosun ilk beslemek icin murinisu tavsiye ediyosun. Share this post Link to post Share on other sites
hako2121 3 Posted September 14, 2020 Bukalemuncu, 21 dakika önce yazdı: Bence kardeşime alıcam 200 tl bütçem var falan yazmışya acındırmak gibi çünkü ondan sonra ite bir sürü hayvan alıcam 5 bin tl bütçe yetermi falan yazmış Sen Ne Konusuyon anlamiyorum kime acindircam kendimi ilk once konuslamalarina dikkat et sen sen ayri eve ciktim ve idda oynuyorum yolumu oyle buluyorum bilip bilmede bos bos yorum yapma bence . Share this post Link to post Share on other sites
egedenizuv 11 Posted September 14, 2020 Yaşım 16 lütfen bir şey yazma daha fazla okurken yüzüm kızarıyor Allah düşürmesin Share this post Link to post Share on other sites
hako2121 3 Posted September 14, 2020 siemespi, 42 dakika önce yazdı: Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Bi ara iddaa dan 4 5 bin tutturdum şunları şunları alsam diye konu açtı Bi ara 200 lira altı canlı arıyorum dedi. Şimdi de başkasına aldım ama evinde bebek var dediği tarantulaları satıyor ama evde küçük kardeşim olduğu için yazmış. Garip Sen iyi oku bence ayri eve ciktim ve iddadan yolumu buluyorum senin bu dediklerin ne alaka onu anlamadim ben ucuza bulup cevremdekilere Soyluyorum isteyen alir istemeyen almaz Share this post Link to post Share on other sites
Bukalemuncu 59 Posted September 14, 2020 hako2121, 1 dakika önce yazdı: Sen Ne Konusuyon anlamiyorum kime acindircam kendimi ilk once konuslamalarina dikkat et sen sen ayri eve ciktim ve idda oynuyorum yolumu oyle buluyorum bilip bilmede bos bos yorum yapma bence . İddiadan ne olacak haram para bari hobiye yatırma oyuna falan yatır Share this post Link to post Share on other sites
hako2121 3 Posted September 14, 2020 hocam böyle söyle kalkıpta insanı rencide etme kimse olayları bilmiyo saçma sapan boş boş konuşuyo hayatımı kednime göre yaşıyıp şekillendiriyorum millet anca oturuyo biz birşey peşinde koştuyuroz dert oluyo millete.. Share this post Link to post Share on other sites
egedenizuv 11 Posted September 14, 2020 Duyar kasma insanlara yalan söyleyerek kar etmeye çalışıyorsun üstüne haklı çıkmaya çalışıyorsun ne yazsam akıllanmazsın Share this post Link to post Share on other sites
Bukalemuncu 59 Posted September 14, 2020 hako2121, 5 dakika önce yazdı: hocam böyle söyle kalkıpta insanı rencide etme kimse olayları bilmiyo saçma sapan boş boş konuşuyo hayatımı kednime göre yaşıyıp şekillendiriyorum millet anca oturuyo biz birşey peşinde koştuyuroz dert oluyo millete.. Tamam son söylediğim saçma olabilir ama yani senin yaptığında iş değil (iddia dan bahsetmiyorum) Share this post Link to post Share on other sites
egedenizuv 11 Posted September 14, 2020 Hediye alıcam diyerek yalan söylüyorsun daha uygun fiyata almak için aldığın canlıyı 2 gün önce öğreniyorsun bakım bilgilerini Share this post Link to post Share on other sites
egedenizuv 11 Posted September 14, 2020 Bana özelden yeni başlamıyorum diye laf etmişsin 2 gün önce bombalamanın ne olduğnuu sormuşsun bildiğin türdeki canlının ne olduğunu bile bilmiyorsun söylediğin hiç bir şey söylediklerinle uyuşmuyor Share this post Link to post Share on other sites
Marshall 484 Posted September 14, 2020 Kişi forumdan uzaklaştırılmıştır.. Bu ve bunun gibi tipler bu forumda ve diğer hobi platformlarında barındırılmamalı. Umarım en kısa sürede canlıları rahat bırakıp, bu hobiden uzaklaşması dileğiyle.. Herkese iyi forumlar ve iyi hobiler diliyorum. 7 3 1 Share this post Link to post Share on other sites