efeerdogmus1 6 Posted October 4, 2020 Merhaba ,3 gündür Bursa'da evime giren kertenkeleyi besliyorum burada her 10 adımda bir beslediğim kertenkelenin çok benzerlerinden görebiliyorum. Ne kadar arasamda bir türlü cinsinin ne olduğunu bulamadım , böcek, sinek, karınca ile besliyorum. Cinsinin ne olduğu hakkında yardımınızı bekliyorum.Ek: Share this post Link to post Share on other sites
TheBoss 176 Posted October 4, 2020 (edited) efeerdogmus1, 1 dakika önce yazdı: Merhaba ,3 gündür Bursa'da evime giren kertenkeleyi besliyorum burada her 10 adımda bir beslediğim kertenkelenin çok benzerlerinden görebiliyorum. Ne kadar arasamda bir türlü cinsinin ne olduğunu bulamadım , böcek, sinek, karınca ile besliyorum. Cinsinin ne olduğu hakkında yardımınızı bekliyorum.Ek: Doğadan canlı koparıp beslemeyin lütfen bulduğunuz yere geri bırakın Edited October 4, 2020 by TheBoss Ekleme yaptım Share this post Link to post Share on other sites
XPlot 334 Posted October 4, 2020 Yerel türleri esaret altında beslemek yasak bulduğunuz yere geri bırakmalısınız. 1 Share this post Link to post Share on other sites
İbrahim Ensar Çakır 39 Posted October 4, 2020 Yaptığınız çok yanlış Share this post Link to post Share on other sites
AlkımCem 12 Posted October 4, 2020 Doğal alanından canlıyı koparıp esaret altında bakmaya başladığınız için kesinlikle en yakın zamanda bulduğunuz yere bırakmanızı öneriyorum. Share this post Link to post Share on other sites
efeerdogmus1 6 Posted October 4, 2020 Evime gelmişti büyük ihtimalle arabamdan bir poşetin içerisinden geldi 1 hafta önce arabada görmüştüm çıkarmaya çalıştım kaçtı.Yarın bırakmayı düşünüyorum hangi cinsleri önerirsiniz, en uygun fiyata fat tailed gecko buldum eşyalarıyla birlikte 250 TL daha uygun fiyata bulabileceğim bir cins var mıdır bakım sorun değil günde 2 saat civarı vakit geçirebilirim. Share this post Link to post Share on other sites
mtaaslan 8 Posted October 4, 2020 AlkımCem, 36 dakika önce yazdı: Doğal alanından canlıyı koparıp esaret altında bakmaya başladığınız için kesinlikle en yakın zamanda bulduğunuz yere bırakmanızı öneriyorum. Leopard geckolari felanda o zaman doğadan koparmismi sayılıyoruz Share this post Link to post Share on other sites
miraç 51 Posted October 4, 2020 mtaaslan, 2 dakika önce yazdı: Leopard geckolari felanda o zaman doğadan koparmismi sayılıyoruz hayır onlar esaret altında üretiliyolar zaten Share this post Link to post Share on other sites
mtaaslan 8 Posted October 4, 2020 miraç, 1 dakika önce yazdı: hayır onlar esaret altında üretiliyolar zaten Anladım Share this post Link to post Share on other sites