Herkese merhabalar arkadaşlar size gutload ile ilgili sorular sormak istedim canlı yemler için gutload yani nasıl iyi besleyebilirim baya bu konu eklem bacaklı canlılar için önemli olduğunu Düşünüyorum çünkü vitamın ve calsium tozları kullanamıyoruz ( en azından ben öyle düşünüyor ve görmedim kullananı) araştırdım forumda da baktım sebze ve meyveleri çeşitli tutuyorum zaten ve yataklıklara calsium ve vitaminleri de aksatmamaktayım fajat aklıma gelen sorular şunlar
protein bakımından beslemeyi nasıl tutabilirim kısacası size daha çok protein kısmını sormak isterim kedi köpek maması tavsiye ediliyor fakat tavsiye etmeyen kişiler de var kedi köpek maması ile besleyeceksem ne gibi şeylere dikkat etmem gerekir mesela yavru için olan kedi köpek mamalarında daha çok protein var onları kullanmam daha mı iyi olur ya da daha doğal bir yöntem var mı? Ve tavuk ile de beslemekteyim fakat sorum şu ki çiğ mi verilmeli ya da yağsız ve baharatsız bir şekilde pişirilmiş mi
Başka bir sorum ise yumurta beyazı ile beslenebilir mi protein açısından verilebilir ise haşlanmış mı çiğ mi
balık yemi de söyleniyor ve geckolar için olan rephasy ve pange ürünlerini kullanabilir miyim (bazen tam sıyırmıyorlar mama kablarını biraz da ben ekleyip verebilirmiyim)
kısacası hangi yöntemleri önerirsiniz ve sizin izlediğiniz yöntemler nelerdir
Bu konuda tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim bu hobide kendini kanıtlamış Çok değerli hobicilerimiz var sizin yorumlarınız ve izlediğiniz yöntemler nelerdir hatalarım varsa düzeltirseniz sevinirim
İnşallah keyif ile hobinizi sürdürüyorsunuz
başak sorusu olan varsa ekleyebilir
keyifli hobiler dilerim