Jump to content

Önerilen İletiler

Herkese merhabalar arkadaşlar size gutload ile ilgili sorular sormak istedim canlı yemler için gutload yani nasıl iyi besleyebilirim baya bu konu eklem bacaklı canlılar için önemli olduğunu Düşünüyorum çünkü vitamın ve calsium tozları kullanamıyoruz ( en azından ben öyle düşünüyor ve görmedim kullananı) araştırdım forumda da baktım sebze ve meyveleri çeşitli tutuyorum zaten ve yataklıklara calsium ve vitaminleri de aksatmamaktayım fajat aklıma gelen sorular şunlar

protein bakımından beslemeyi nasıl tutabilirim kısacası size daha çok protein kısmını sormak isterim kedi köpek maması tavsiye ediliyor fakat  tavsiye etmeyen kişiler de var kedi köpek maması ile besleyeceksem ne gibi şeylere dikkat etmem gerekir mesela yavru için olan kedi köpek mamalarında daha çok protein var onları kullanmam daha mı iyi olur ya da daha doğal bir yöntem var mı? Ve tavuk ile de beslemekteyim fakat sorum şu ki çiğ mi verilmeli ya da yağsız ve baharatsız bir şekilde pişirilmiş mi 

Başka bir sorum ise yumurta beyazı ile beslenebilir mi protein açısından verilebilir ise haşlanmış mı çiğ mi 

balık yemi de söyleniyor ve geckolar için olan rephasy ve pange ürünlerini kullanabilir miyim (bazen tam sıyırmıyorlar mama kablarını biraz da ben ekleyip verebilirmiyim)

kısacası hangi yöntemleri önerirsiniz ve sizin izlediğiniz yöntemler nelerdir 

Bu konuda tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim bu hobide kendini kanıtlamış Çok değerli hobicilerimiz var sizin yorumlarınız ve izlediğiniz yöntemler nelerdir hatalarım varsa düzeltirseniz sevinirim 

İnşallah keyif ile hobinizi sürdürüyorsunuz 

başak sorusu olan varsa ekleyebilir 

keyifli hobiler dilerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben şahsen, un kurtları için internetten hazır yataklık alıp ek olarak multivitan ve d3lü kalsiyumdan birer çay kaşığı karıştırıyorum. 2 günde bir havuç ve patates veriyorum. Dubialara da yine 2 günde bir  kedi maması, havuç, patates veriyorum.

Konusu da açılmışken; bu yaptığın gutload a girer mi merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yukardaki videoda da bahsedilen içeriklere yakın zengin besin içeriğine sahip yataklıklardan kullanıyor ve bu yataklıklardanda kullandırım yapıyoruz. 

kullanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Dm ile ulaşabilirsiniz. 

Keyifli hobiler dilerim. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Salamander, 48 dakika önce yazdı:

Hamam böceklerine kedi maması ve bebek maması zararlımıdır verebilirmiyim ?

Portakal üremeyi artırıyormuş vermekte sakınca varmı ?

Strik asit içeren narenciye türleri hamam böceklerinde afrodizyak etkisi yapar. Fakat bu asitli meyveleri yiyen böceklerin canlılara verilmesi uygun değildir minumum 1 hafta sonra verilmelidir ki böceğin vücudundan bu asit çıksın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.