İbrahim Ensar Çakır 63 Oluşturuldu: 6 Kasım, 2020 Herkese merhabalar arkadaşlar size gutload ile ilgili sorular sormak istedim canlı yemler için gutload yani nasıl iyi besleyebilirim baya bu konu eklem bacaklı canlılar için önemli olduğunu Düşünüyorum çünkü vitamın ve calsium tozları kullanamıyoruz ( en azından ben öyle düşünüyor ve görmedim kullananı) araştırdım forumda da baktım sebze ve meyveleri çeşitli tutuyorum zaten ve yataklıklara calsium ve vitaminleri de aksatmamaktayım fajat aklıma gelen sorular şunlar protein bakımından beslemeyi nasıl tutabilirim kısacası size daha çok protein kısmını sormak isterim kedi köpek maması tavsiye ediliyor fakat tavsiye etmeyen kişiler de var kedi köpek maması ile besleyeceksem ne gibi şeylere dikkat etmem gerekir mesela yavru için olan kedi köpek mamalarında daha çok protein var onları kullanmam daha mı iyi olur ya da daha doğal bir yöntem var mı? Ve tavuk ile de beslemekteyim fakat sorum şu ki çiğ mi verilmeli ya da yağsız ve baharatsız bir şekilde pişirilmiş mi Başka bir sorum ise yumurta beyazı ile beslenebilir mi protein açısından verilebilir ise haşlanmış mı çiğ mi balık yemi de söyleniyor ve geckolar için olan rephasy ve pange ürünlerini kullanabilir miyim (bazen tam sıyırmıyorlar mama kablarını biraz da ben ekleyip verebilirmiyim) kısacası hangi yöntemleri önerirsiniz ve sizin izlediğiniz yöntemler nelerdir Bu konuda tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim bu hobide kendini kanıtlamış Çok değerli hobicilerimiz var sizin yorumlarınız ve izlediğiniz yöntemler nelerdir hatalarım varsa düzeltirseniz sevinirim İnşallah keyif ile hobinizi sürdürüyorsunuz başak sorusu olan varsa ekleyebilir keyifli hobiler dilerim 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 6 Kasım, 2020 gönderildi Henuz izlemediysen, suradan baslamani tavsiye ederim; 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
byalfa 14 6 Kasım, 2020 gönderildi Ben şahsen, un kurtları için internetten hazır yataklık alıp ek olarak multivitan ve d3lü kalsiyumdan birer çay kaşığı karıştırıyorum. 2 günde bir havuç ve patates veriyorum. Dubialara da yine 2 günde bir kedi maması, havuç, patates veriyorum. Konusu da açılmışken; bu yaptığın gutload a girer mi merak ediyorum. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
İbrahim Ensar Çakır 63 6 Kasım, 2020 gönderildi (düzenlendi) Çok teşşekür ederim evet önceden izlemiştim yararlı bir video bir kaç detayı da burdan sordum 6 Kasım, 2020 tarihinde İbrahim Ensar Çakır tarafından düzenlendi Eksik yazmışım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 6 Kasım, 2020 gönderildi Ben un ve morio kurtlarımın yataklıklarına çekirge tozu ve kalsiyum tozu karıştırıyorum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 6 Kasım, 2020 gönderildi Hamam böceklerine kedi maması ve bebek maması zararlımıdır verebilirmiyim ? Portakal üremeyi artırıyormuş vermekte sakınca varmı ? 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bsf_larva_canlı_yem 30 6 Kasım, 2020 gönderildi Yukardaki videoda da bahsedilen içeriklere yakın zengin besin içeriğine sahip yataklıklardan kullanıyor ve bu yataklıklardanda kullandırım yapıyoruz. kullanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Dm ile ulaşabilirsiniz. Keyifli hobiler dilerim. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 6 Kasım, 2020 gönderildi Salamander, 48 dakika önce yazdı: Hamam böceklerine kedi maması ve bebek maması zararlımıdır verebilirmiyim ? Portakal üremeyi artırıyormuş vermekte sakınca varmı ? Strik asit içeren narenciye türleri hamam böceklerinde afrodizyak etkisi yapar. Fakat bu asitli meyveleri yiyen böceklerin canlılara verilmesi uygun değildir minumum 1 hafta sonra verilmelidir ki böceğin vücudundan bu asit çıksın Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş